Şi-a ucis părinţii că nu îl lăsau cu o femeie măritată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iubirea pentru o femeie măritată l-a transformat într-un asasin pe un poliţist din Oradea, judeţul  Bihor. El şi-a ucis părinţii cu arma din dotare, aceeaşi cu care apoi şi-a tras un glonţ în cap.

Gabriel Venter (33 de ani), angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor ca poliţist de proximitate, se iubea, din decembrie 2010, cu Mihaela, o femeie căsătorită.

Numai că iubirea dintre cei doi nu era pe placul părinţilor poliţistului. Aşa se face că, miercuri seara, Gabriel Venter a pus capăt discuţiilor pe tema amantei. Poliţistul s-a dus înarmat la locul de muncă al tatălui său şi l-a împuşcat în abdomen cu două gloanţe.

Apoi, s-a urcat în maşină şi s-a dus acasă, unde şi-a executat mama cu un foc de armă. De acolo, bărbatul s-a îndreptat spre locuinţa iubitei, Mihaela. Din declaraţiile procurorilor, şi femeia urma să aibă aceeaşi soartă. Gabriel Venter şi-a sunat amanta şi i-a mărturisit că şi-a ucis părinţii.

El i-a cerut femeii să coboare până la maşină, pentru a discuta. «I-a mărturisit ce a făcut şi a chemat-o să stea de vorbă. Ea s-a speriat, a refuzat să coboare şi şi-a sunat soţul să-i povestească ce se întâmplă şi să vină acasă», a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, cel care se ocupă de anchetă. Văzând că iubita nu vrea să coboare, poliţistul şi-a tras un glonţ în tâmplă, în maşina parcată în faţa blocului femeii.

Organele poliţistului, donate de sora acestuia

Monica Venter, sora poliţistului aflat în moarte cerebrală, este de acord ca organele bărbatului de 33 de ani să fie prelevate.

"Încă nu ştim dacă toate acestea vor putea fi prelevate, dar sora poliţistului şi-a dat acordul pentru a preleva cordul pacientului, rinichii, ficatul şi corneea, în cursul serii, la operaţie urmând să participe medici din Cluj, Bucureşti şi cel mai probabil din Târgu Mureş", a declarat pentru Mediafax, dr. Carmen Pantiş.

«Pentru că nu au crezut că o iubesc pe Puiuţa»

Anchetatorii au găsit o agendă de serviciu pe care bărbatul a notat un mesaj, înainte să se împuşte.

"Pentru că nu au crezut că o iubesc pe Puiuţa". În timp ce Gabriel Venter se zbate acum între viaţă şi moarte, anchetatorii încearcă să afle de ce poliţistul şi-a pus în aplicare planul diabolic şi cum de avea arma asupra lui, în condiţiile în care acesta era în afara orelor de serviciu.

Citeşte şi:

A comandat uciderea soţiei pentru 90.000 €

Şi-a decapitat tatăl şi s-a predat la nebuni

Un tânăr de 22 de ani şi-a decapitat tatăl: «Am văzut în el pe dracul!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net