Şi-a ucis amanta cu 22 de lovituri de cuţit? Triunghi amoros într-un sat din Galaţi

criminal.jpg

Nea Gherase şi cealaltă presupusă amantă, Tanţa, sunt principalii suspecţi
Foto: Mariana Constandache

Triunghi amoros terminat cu o crimă, în comuna Frumuşiţa, Galaţi. Protagoniştii sunt nea Gherase, un bătrân de 74 de ani, şi două femei despre care sătenii susţin că ar fi amantele bărbatului.

Cei trei se întâlneau în casa bătrânului, consumau alcool şi făceau orgii sexuale, povestesc oamenii. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara. Două zile mai târziu, însă, Nina (46 de ani), una dintre amante, a fost găsită moartă în locuinţa bătrânului. Avea 22 de lovituri de cuţit pe corp, mai ales în zonele intime.

Deşi în casă şi curte erau urme de sânge, bătrânul susţine că el nu a ucis-o. ”A băut şi s-a culcat. Când s-a trezit, duminică, a căzut în faţa bucătăriei, cu capul într-o găleată. Nu murise, am găsit-o acolo şi am băgat-o înăuntru din milă. Pe urmă a închis ochii”, le-a spus Gherasim Sântion, poliţiştilor. Deşi s-a aflat şi ea în locuinţă, cealaltă amantă, Tanţa, susţine că nu are nici o implicare. „Eu am venit şi am găsit-o picată jos. Moşul a pălit-o! El şi cu mai mulţi! Eu am bărbat, nu am treabă cu moşul. Nina venea la moş”, se apără Tanţa.

Oamenii din sat spun încă cele două femei se certau des, pe fondul crizelor de gelozie. Principalii suspecţi sunt Tanţa şi nea Gherase, însă până acum nu s-a stabilit cine a omorât-o pe femeia de 46 de ani. Deocamdată, poliţiştii au deschis dosar de omor cu autor necunoscut.

crima1.jpg

Tanţa este şi ea suspectă
Foto: Mariana Constandache
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1