Rezultate alegeri locale 2016 județ cu județ

Ultima actualizare:

    Olguța Vasilescu
Olguța Vasilescu

Rezultate alegeri locale 2016 | PNL a fost marele perdant al acestor alegeri locale. Dacă PSD a obținut victorii reconfortante, USB-ul lui Nicușor Dan se prefigurează a deveni o nouă forță politică.

Click.ro vă prezintă rezultatele obținute de candidații la primăria reședințelor de județ. 

Rezultate alegeri locale 2016 Alba Iulia: Mircea Hava a câştigat un nou mandat de primar al municipiului Alba Iulia - surse PNLLiberalul Mircea Hava a câştigat un nou mandat de primar al municipiului Alba Iulia, obţinând peste 60% din voturi, au declarat pentru News.ro surse din PNL.

Rezultate alegeri locale Arad: Gheorghe Falcă a câştigat al patrulea mandat de primar al Aradului - numărătoare paralelă PNLPotrivit unor surse din PNL Arad, partid care centralizează telefonic voturile de la secţiile de votare, în cadrul numărătorii paralele, jumătate din voturile exprimate în cele 115 secţii de votare au fost numărate, iar Gheorghe Falcă ar fi câştigat al patrulea mandat consecutiv de primar.

Rezultate alegeri locale Alexandria: Victor Drăguşin (PSD) câştigă al treilea mandat de primar al municipiului Alexandria - numărătoare paralelăPrimarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a fost reales pentru al treilea mandat în urma scrutinului de duminică, arată numărătoarea paralelă realizată de PSD în peste jumătate dintre secţiile de votare din municipiu.

Rezultate alegeri locale Baia Mare: Aflat în arest, Cherecheş câştigă un nou mandat la Primăria Baia Mare: Renaştem şi reconstruim doar împreună

Rezultate alegeri locale Bacău: Deputatul Cosmin Necula (PSD) a câştigat alegerile pentru Primăria Bacău, cu 34% din voturile electoratuluiDeputatul Cosmin Necula (PSD) a câştigat alegerile pentru Primăria Bacău, cu 34% din voturile electoratului, senatorul liberal Dragoş Luchian obţinând sub 20% din voturi, potrivit datelor centralizate de partide din peste două treimi din secţiile de votare din municipiu.

Rezultate alegeri locale Călărași: Primarul din Călăraşi, Daniel Drăgulin (PNL), câştigă al doilea mandat, iar PNL obţine de trei ori mai multe primării decât PSDPrimarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a fost reales pentru al doilea mandat, conform numărătorii paralele realizată de PNL. În judeţul Călăraşi, liberalii obţin, de asemenea, 37 de primării, de trei ori mai multe decât social-democraţii.

Rezultate alegeri locale Constanța: Candidatul PSD Decebal Făgădău susţine că este noul primar al ConstanţeiCandidatul PSD la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău, susţine că este noul primar al Constanţei, având cu 7.000 de voturi în plus faţă de principalul său contracandidat, Virgil Chiţac (PNL), conform numărătorii paralale făcute de social-democraţi. PNL Constanţa spune însă că diferenţa nu este atât de mare şi că numărarea voturilor nu s-a încheiat.

Rezultate alegeri locale Craiova: Olguţa Vasilescu câştigă un nou mandat de primar al Craiovei. Ea spune că a fost un vot pro-persoană, şi nu împotriva unei persoane

Rezultate alegeri locale Deva: Mircia Muntean câştigă alegerile la Deva, iar Tiberiu Iacob Ridzi la Petroşani - numărătoare paralelăDeputatul Mircia Muntean câştigă alegerile la Deva din partea PSRO, el redevenind astfel edilul municipiului după o pauză de patru ani, potrivit numărătorii paralele a partidelor, în timp ce liberalul Tiberiu Iacob Ridzi câştigă încă un mandat de primar la Petroşani.

Rezultate alegeri locale Focșani: Candidatul PNL Ion Ştefan, câştigător al Primăriei Focşani, potrivit rezultatului unui exit-poll comandat de formaţiunea liberalăConform sursei citate, exit-poll-ul comandat de PNL, în Focşani, arată că Ion Ştefan a obţinut 45, 6 la sută din voturi, în timp ce candidatul PSD, Cristi Misăilă, a fost votat de 35, 4 la sută. Potrivit aceleiaşi surse, Marius Iorga, de la UNPR, ar fi obţinut 6, 5 la sută din voturi.

Rezultate alegeri locale Galați: Social-democratul Ionuţ Pucheanu este noul primar al municipiului Galaţi - numărătoare paralelă PSDCandidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, în vârstă de 35 de ani, a obţinut 23.213 voturi la alegerile de duminică, în timp ce candidatul PNL, Nicuşor Ciumacenco, 21.828 de voturi, indică numărătoarea paralelă parţială, realizată de PSD Galaţi.

Rezultate alegeri locale Oradea: Bolojan: „La Oradea am câştigat, iar în Bihor avem circa 46 de primării din 101. Sunt două localităţi unde se renumără voturile”Ilie Bolojan a declarat, luni dimineaţă, pentru News.ro, că, potrivit numărătoarei paralele, realizată de către PNL a câştigat un nou mandat de primar al municipiului Oradea, cu peste 70 la sută din voturi.

Rezultate alegeri locale Pitești: Social-democratul Cornel Ionică l-a învins pe Tudor Pendiuc în cursa pentru Primăria Piteşti - numărătoare paralelă PSDTudor Pendiuc, primar al Piteştiului timp de şase mandate, a fost învins la diferenţă foarte mică în lupta pentru al şaptelea mandat de către fostul său adjunct Cornel Ionică, susţinut de PSD, diferenţa dintre cei doi fiind de peste 300 de voturi, arată numărătoarea paralelă realizată de PSD în Argeş.

Rezultate alegeri locale Ploiești: PNL câştigă Primăria Ploieşti şi peste jumătate dintre localităţile judeţului PrahovaCandidatul PNL Adrian Dobre a câştigat Primăria Ploieşti, iar în judeţul Prahova liberalii au câştigat, de asemenea, primăriile altor cel puţin 53 de oraşe şi comune, PNL obţinând astfel majoritatea primăriilor din judeţ.

Rezultate alegeri locale Sibiu: Astrid Fodor, candidatul FDGR, câştigă Primăria Sibiu - numărătoare paralelăCandidatul FDGR pentru Primăria Sibiu, Astrid Fodor, a câştigat funcţia de primar al municipiului Sibiu, după numărătoarea paralelă efectuată de această formaţiune, aceasta anunţând şi că FDGR va obţine din nou majoritatea în Consiliul Local Sibiu.

Rezultate alegeri locale Târgoviște: PSD câştigă alegerile în Târgovişte şi în alte trei oraşe şi 55 de comune din judeţul DâmboviţaCristian Daniel Stan, care a condus ca interimar oraşul Târgovişte în ultimul an, a câştigat alegerile pentru Primăria municipiului reşedinţă a judeţului Dâmboviţa, arată numărătoarea paralelă realizată de PSD în acest judeţ.

Rezultate alegeri locale Târgu Mureș: Dorin Florea ar putea câştiga un nou mandat la Primăria Tg. Mureş, rezultatele parţiale clasându-l pe primul loc, cu peste 46% din voturiPrimarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, urmărit penal de DNA pentru fapte de corupţie, ar putea câştiga un nou mandat, rezultatele parţiale clasându-l pe primul loc, cu peste 46% din voturi, urmat de independentul Soos Zoltan, care a obţinut peste 34% din voturi.

Rezultate alegeri locale Timișoara: Nicolae Robu obţine 53,17%, iar PNL are cele mai mari procente la CJ şi CL - numărătoare paralelăConform numărătorii paralele a voturilor făcută de PNL, după centralizarea a 117 secţii de votare din Timişoara, din totalul de 207, Nicolae Robu (PNL) a obţinut 53,17 procente. Pe locurile următoare s-au situat la mare distanţă Florică Bîrsăşteanu (PSD)  -  22,47%, Adrian Romiţă Orza (independent) -  7,16% şi Marius Dugulescu (PMP) -  5,06%.

Rezultate alegeri locale Turnu Severin: Primăria Drobeta Turnu Severin, câştigată de social-democratul Marius Screciu, susţinut de fostul edil, care nu a mai candidatAlegerile pentru obţinerea fotoliului de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin au fost câştigate de către social-democratul Marius Screciu, potrivit numărătorii paralele a partidelor politice. Screciu a fost susţinut de către fostul edil, care nu a mai candidat.

Rezultate alegeri locale Suceava: Liberalul Ion Lungu câştigă un nou mandat de primar al municipiului SuceavaCandidatul PNL Ion Lungu, actualul primar al municipiului Suceava, a câştigat un nou mandat de primar, a declarat deputatul liberal Ioan Balan, el precizând că la Consiliul Judeţean, PNL are aproape 50 la sută din voturi.

Rezultate alegeri locale Vaslui: Vasile Pavăl (PSD) a câştigat un nou mandat de primar al municipiului Vaslui, cu aproximativ 75% din voturiPrimarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD), a câştigat un nou mandat, cu aproximativ 75 la sută din voturi, potrivit datelor centralizate de partide din aproximativ jumătate dintre secţiile de votare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net