Reacția Elenei Udrea față de violatorii din Vaslui

Ultima actualizare:

    Udrea nemulțumită de justițieFoto: Click!
Udrea nemulțumită de justițieFoto: Click!

Elena Udrea i-a acuzat de ipocrizie pe cei care s-au ocupat abia acum de cazul fetei violate în Vaslui. Ea se prezintă în fiecare zi de marți și vineri la la secţia 2 de Poliţie, pentru a respecta programul stabilit prin controlul judiciar.

„Cred că nu sunt suficient de asupru pedepsiți cei ce recurg la astfel de fapte! Când eram eu în arest, spuneam că eu, un om politic, o femeie, sunt arestată și spuneam că eu sunt ținută în arest pe baza niciunei probe, iar violatorii aceia sunt liberi, deși au violat o tânără”, a comentat Elena Udrea, după ce a ieșit de la secția 2 de Poliție, potrivit site-ului RTV.

„Este o mare ipocrizie a celor care au reacţionat acum. Violatorii sunt liberi încă din martie. Când eu scriam din arest, din martie, că eu sunt arestată pe baza unor declaraţii nesusţinte de probe, iar violatorii aceia sunt liberi, deşi au violat o tânără, nimeni nu a reacţionat. Acum există această reacţie. Sigur, modul în care este văzută astăzi politica penală sau viziunea pentru care astăzi se fac arestări preventive duce la astfel de aberaţii”, a mai declarat fostul ministru.

Mai mult, Udrea a amintit pentru Ziua news că și ea a fost neîndreptățită de justiție când a fost arestată preventiv: „Arestezi preventiv oameni care au deținut funcții importante, pentru fapte presupus a fi săvârșite cu ani în urmă, fapte de corupție, îi consideri pericol public, dar nu consideri pericol public violul în grup!”. „Cred că este o situație aberantă care trebuie rezolvată de justiție”, a conchis Udrea.

Violul care a zguduit o țară întreagă

O elevă din Văleni (județul Vaslui), pe nume Raluca, a fost violată de 7 tineri. Ea susține cu înflăcărare că nu poate depăși trauma. De asemenea, a mărturisit în direct în emisiunea „La Maruță” (de la PRO TV) că se teme să mai iasă din casă: „Îmi este foarte frică să ies pe stradă. Toți spuneau că eu sunt de vină, că nu sunt ei de vină”.

Pe de altă parte, tinerii din zonă le iau apărarea violatorilor, chiar dacă nu cunosc victima. Ei spun că cei șapte băieți, fotbaliști ai comunei, au căzut în plasa unei fete cu o moralitatea îndoielnică. Sătenii i-au numit pe violatori, pentru jurnaliștii de la Adevărul, „băieţii din familii de gospodari”, „băieţii cuminţi ca nişte fete” și chiar „eroi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net