Proiecte de case cu 3 camere

Ultima actualizare:

    Vrei să te muţi? Click! descrie cele mai căutate proiecte de case cu 3 camere. Găseşte-l pe cel care ţi se potriveştefoto: apartament.topestate.ro
Vrei să te muţi? Click! descrie cele mai căutate proiecte de case cu 3 camere. Găseşte-l pe cel care ţi se potriveştefoto: apartament.topestate.ro

O vorbă din bătrâni spune că în viaţa trebuie ”Să sapi o fântână, să sădeşti un pom, să creşti un copil şi să construieşti o casă”. Click! vă prezintă cele mai interesante proiecte de case cu 3 camere, construite din diferite materiale.

Casele cu 3 camere se potrivesc perfect familiilor cu unul sau maximum doi copii. Acest tip de locuinţă este luată în calcul, cel mai des, de cei care vor sa scape de aglomeraţia de la oraş şi să îşi construiască o casă pe pământ.  Multe proiecte de case cu 3 camere au o suprafaţă de aproximativ 80 mp şi sunt potrivite chiar şi  pentru terenurile mici, de sub 500 mp, potrivit lora.ro.

O casă din lemn înseamnă costuri mici atât în ceea ce priveşte construcţia cât şi întreţinerea. Preţul pentru construirea unei astfel de locuinţe poate fi de două ori mai mic faţă de preţul unei case din cărămidă. Spaţiul interior dintr-o locuinţă din lemn poate fi uşor modificat sau compartimentat.

Nu sunt pretenţioase în ceea ce priveşte tipul terenului pe care vor fi amplasate. Străinii sunt de părere că locuinţele din lemn sunt mai “sănătoase”, lemnul fiind un element natural, ecologic. Se spune că o casă de lemn "respiră" şi nu suferă din cauza vaporilor.

3 motive pentru care ar fi bine să te intereseze unele proiecte de case cu 3 camere din lemn:

1. Confort termic sporit. O locuinţă din lemn se încălzeşte iarna foarte repede, iar vara este răcoroasă

2. Casele din lemn sunt mult mai rezistente la cutremur faţă de casele construite din alt material

3. Timpul de construire. Un cămin din lemn poate fi ridicat chiar şi într-o singură lună, în funcţie de complexitatea proiectului 

Dezavantajul unei astfel de construcţii este că nu poate fi prea înaltă.

Proiecte de case cu 3 camere din cărămidă

Proiecte de case cu 3 camere, din lemn
Proiecte de case cu 3 camere, din lemn

Casele din cărămidă sunt cele mai apreciate de români, dar şi de europeni. În fiecare an, în Europa se contruiesc peste 2 milioane de clădiri, informează imopedia.ro. Asta înseamnă aproximativ 60% din totalul locuinţelor noi.

Ţările latine sunt, de regulă, cele mai interesate de astfel de proiecte de case cu 3 camere. Italienii, francezii şi spaniolii îşi construiesc foarte rar o casă din alt material. Locuinţele de cărămidă se construiesc cu mai multă greutate, iau mai mult timp, dar au şi o viaţă mai lungă.

3 motive pentru care ar fi bine să te intereseze unele proiecte de case cu 3 camere din cărămidă:

1.Pot suporta orice tip de acoperiş.

2.Sunt mai durabile decât cele din lemn şi au o structură mult mai rezistentă.

3.Sunt bine izolate fonic şi asigiră intimitate.

În schimb, dezavantajul unei case din cărămidă constă în costul încălzirii. Pereţii sunt reci şi este nevoie de multă energie sau combustibil pentru a încălzi întreaga suprafaţă.

Proiecte de case cu 3 camere, preţuri

Dacă te atrage varianta ridicării unei case din lemn, în detrimentul uneia tradiţionale, trebuie să ştii la ce preţuri să te aştepti. Potrivit imobiliare.ro, tariful practicat pentru o construcţie din lemn la cheie este de 290 de euro pe metru pătrat construit, iar pentru o casă la roşu ajunge la 120 de euro pe metru pătrat construit. Asta înseamnă că, practic, o casă de 100 de metri pătraţi te-ar costa cu câteva mii de euro mai puţin decât una din cărămidă sau BCA.

În 2014, preţul caselor din cărămidă şi beton s-a mai micşorat, în comparaţie cu anii precedenţi. "O construcţie este mai ieftină anul acesta. Anul trecut metrul pătrat construit costa undeva la 380 de euro metrul pătrat. Motivul scăderii este micşorarea preţului la manoperă, pe motiv că cererea este prea mică", a precizat Ciprian Ana, consultant imobiliar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net