Preotul Cătălin Boşomoiu din Protoieria Titu a murit la doar 35 de ani

Ultima actualizare:

    Mihail Cătălin BoşomoiuFoto: adevarul.ro
Mihail Cătălin BoşomoiuFoto: adevarul.ro

Preotul Mihail Cătălin Boşomoiu de la Parohia Ungureni din Protoieria Titu a murit, marți (9 martie), la doar 35 de ani. Miercuri, 10 martie 2021, părintele va fi depus în biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului a Parohiei Ungureni, urmând ca joi, 11 martie 2021, părintele să fie dus la biserica Parohiei Cicăneşti I, Sat Urecheşti, Comuna Cicăneşti, Protoieria Curtea de Argeş, unde va avea loc slujba de înmormântare.

Mihail Cătălin Boşomoiu a murit în urma unui infarct miocardic, potrivit adevarul.ro. Părintele s-a născut pe data de 8 septembrie 1986, în Municipiul Curtea de Argeş şi a urmat studiile şcolii primare şi gimnaziale din localitate.  A studiat la Seminarul Teologic Ortodox Neagoe Vodă Basarab din Curtea de Argeş şi, după aceea, la Facultatea de Teologie din Piteşti, unde a absolvit cursurile de licenţă şi de masterat.    

Mihail Cătălin Boşomoiu fost hirotonit diacon pe 25 noiembrie 2012, la Mânăstirea Naşterea Sf. Ioan Botezătorul din Antoneşti, Argeş. În perioada anilor 2012 - 2016, a slujit ca diacon la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş, iar între anii 2016 - 2020, a slujit ca diacon la Parohia Sf. M.M. Gheorghe - Holborn, Londra, Marea Britanie.    Mitropolitul Nifon l-a hirotonit preot, în ziua de 12 septembrie 2020, la Catedrala Mitropolitană din Târgovişte. Între anii 2020-2021, a slujit ca preot paroh la Parohia Ungureni din Protoieria Titu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net