Pelinel îi face lui Borcea al şaptelea copil?

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel
Blonda nu poate sta departe de fostul boss dinamovist şi îl vizitează la puşcărie

Cristian Borcea, tată din nou? Şi nu soţia sa, Alina, ar urma să-i dăruiască un al şaptelea moştenitor, ci Valentina Pelinel. Blonda nu se mai fereşte şi a fost surprinsă recent în timp ce ieşea din sediul arestului în care se află fostul boss dinamovist.

Încurcate mai sunt căile în amor pentru Cristi Borcea (45 de ani). Nu poate să stea nici fără actuala soţie, nici fără fosta, dar nici fără blonda care i-ar fi căzut cu tronc de ceva vreme. Valentina Pelinel (35 de ani), cea despre care s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, pentru care ar fi şi pus punct, anul trecut, căsniciei cu Cristian Boureanu, a fost surprinsă la începutul acestei săptămâni în timp ce ieşea din sediul arestului Poliţiei Capitalei. 

Acolo se află, nimeni altul, decât Cristi Borcea, adus de la Penitenciarul Poarta Albă, pe perioada cercetărilor care se fac în dosarul în care este acuzat că ar fi dat mită unei judecătoare. Iar blonda nu l-ar fi vizitat doar să-i ducă un pachet, ci să discute şi despre viitorul lor. Potrivit postului tv Antena 1, Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu fostul acţionar de la Dinamo. “Da, am fost la arestul central ca să duc un pachet de Sărbători, nu era nici un secret. Am intrat şi am ieşit pe uşa din faţă,  în nici un caz nu m-am străduit să trec neobservată. Pentru că sunt realistă, ştiu că aşa ceva nu se poate. În rest, multe speculaţii din partea unor persoane care nu ştiu prea multe despre viaţa mea”, a declarat Valentina Pelinel pentru Click!.

Zoom
Cristi Borcea

loading...
Loading...

Citește și