O grupare naţionalistă din Timişoara dă 300 lei ţigăncilor sterilizate

Femeile de etnie rromă sunt cunoscute pentru faptul că fac copii pe bandă rulantă. O grupare naţionalistă din Timişoara vrea, însă, să stopeze înmulţirea acestora în vestul ţării, aşă că oferă bani familiilor care nu mai fac copii.

Dacă francezii le dau bani rromilor să se întoarcă în ţară, gruparea intitulată “Naţionaliştii autonomi” dă bani femeilor care aduc dovada că au fost sterilizate în acest an.

„Oferim o recompensă de 300 de lei fiecărei femei ţigănci, din zona Banatului, ce poate prezenta un act medical care să dovedească că s-a supus voluntar unei operaţii de sterilizare în anul 2013. Dacă nu-şi pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povară a societăţii româneşti, noi le oferim GARANTAT 300 de lei pentru operaţia de sterilizare voluntară efectuată în anul 2013”, se precizează pe site-ul grupării, potrivit debanat.ro.

Astfel, femeile interesate de această ofertă pot lua legătura cu membrii grupării. Printre obiectivele grupării se mai numără şi: "conservarea genotipului rasial, a patrimoniului genetic moştenit de la strămoşii noştri, ca parte integrantă a identităţii noastre".


Loading...