O femeie din Bacău a uitat o geantă cu 7.500 de euro pe o bancă! Gestul incredibil al trecătorilor

femeie-bacau-geanta-plina-cu-bani.jpg

O femeie din Bacău, la secția de poliție după ce a uitat o geantă plină cu bani pe o bancă din oraș
În geantă se aflau 7.500 de euro, 500 de lei și mai multe bijuterii
Foto: bacau.net
Citeste tot despre: 

O femeie de 46 de ani din Bacău a uitat pe o bancă din oraș o geantă plină cu bani. Suma era una uriașă, dar din fericire a reușit să o recupereze datorită unor trecători cu spirit civic. În geantă se aflau 7.500 de euro, 500 de lei, mai multe bijuterii și acte.

Banii erau destinați avocaților, întrucât femeia se află în plin proces de divorț și vrea să câștige custodia copiilor. Aceasta s-a împrumutat de la rude pentru a reuși să strângă suma de bani. Într-un moment de neatenție care ar fi putut să o coste enorm, femeia și-a uitat geanta pe o bancă din oraș, relatează stirileprotv.ro

Mai mulți trecători au observat obiectul care părea uitat sau abandonat și au cerut ajutorul polițiștilor locali. Oamenii legii au găsit-o pe proprietară cu ajutorul actelor care se aflau în geantă. Femeii nu i-a venit să creadă că și-a recuperat mica avere și le-a mulțumit polițiștilor cu ochii în lacrimi. 

„Femeia le-a mulțumit cu lacrimi în ochi polițiștilor locali și a promis că pe viitor va fi mai atentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Bacău, citat de bacau.net.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1