O altă elevă din Vaslui, violată şi torturată de trei indivizi

viol_fata_politisti_0.jpg

viol vaslui tineri adolescenta ancheta
Oamenii susţin că fata a fost bătută şi arsă cu ţigara, apoi şantajată tocmai cu o înregistrare făcută în timpul agresiunii

Calvar pentru părinţii unei copile de 15 ani din localitatea vasluiană Pogoneşti. Aceştia spun că fiica lor a fost violată şi torturată de mai mulţi tineri. Potrivit celor reclamate de părinţi, minora a fost violată în două rânduri de către tineri din localitatea gălăţeană Ghidigeni, la interval de aproximativ două săptămâni distanţă.

Oamenii susţin că fata a fost bătută şi arsă cu ţigara, apoi şantajată tocmai cu o înregistrare făcută în timpul agresiunii. A doua oară, copila ar fi fost răpită de pe stradă.

Prima dată fata a fost violată de un singur bărbat (poreclit Vasile Omida), episod filmat de unul din cei doi prieteni ai agresorului care au asistat la întreaga scenă. Înainte să o violeze, bărbatul a bătut-o şi a ars-o cu ţigara, scrie adevarul.ro.

Părinţii au aflat prin ce a trecut fiica lor abia zilele trecute, după ce a fost răpită de pe uliţa satului, urcată cu forţa într-o maşină şi dusă în satul violatorilor.

Oamenii au plecat disperaţi în căutare şi şi-au găsit copila câteva ore mai târziu. 

“Fata a fost ameninţată cu moartea dacă refuză să se culce cu ei. Dacă nu ajungeam la timp o nenoroceau. Afară era coadă. Pe stradă aşteptau vreo 12-13 băieţi”, a continuat mama fetei.

Cazul a fost raportat la Poliţia Bârlad luni, 7 septembrie, şi a fost deschis dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Doar o minune a făcut ca o puştoaică de 11 ani să scape de viol. Cel care i-a pus gând rău fetei, chiar în noaptea în care Moş Nicolae vine la copii, este vărul tatălui ei.

  • O zi relaxată de duminică s-a terminat cum nu se poate mai urât pentru Alina Dabija, o tânără surdo-mută, în vârstă de 28 ani, din Galaţi. După o plimbare pe Faleză şi o întâlnire cu prietenii, în drum spre casă, tânăra a avut parte de clipe de coşmar. A fost violată în apropierea blocului în care locuieşte.

  • Ciprian Valentin Andronic (30 de ani) va sta după gratii 29 de zile după ce a violat şi a tâlhărit o elevă de 17 ani din comuna Grajduri. Potrivit anchetatorilor, adolescenta se întorcea joi după-amiază de la şcoală din Iaşi.

  • După o noapte petrecută în arestul Poliţiei, marţi dimineaţă (18 august), violatorii din Vaslui au fost duşi la penitenciar, unde ceilalţi deţinuţi i-au primit cu huiduieli. În acest timp, victima lor s-a mutat cu familia în oraşul Vaslui, de frica rudelor violatorilor.

  • raluca munteanu viol vaslui

    Este de admirat dorința fetei de a își relua viața ca și când nu ar fi fost violată până la leșin de șapte bărbați. Raluca M., 18 ani, a ratat sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat pentru că suferințele au fost prea mari, dar a încercat în sesiunea a doua. Din păcate, a fost respinsă și îi trebuie mult curaj să își reia viața normală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1