Nu mai suportă pumnii concubinei beţive

7-actu-1-barbat-batut-3col.jpg

Un om necăjit: Gheorghe Cucu, bătut cu sălbăticie de femeia dependentă de alcool
Citeste tot despre: 

Caz rarissim pentru instanţele vasluiene! Victimă a violenţei domestice este un bărbat, spre deosebire de majoritatea dosarelor, unde femeile sunt cele abuzate. Dascălul de la biserica din Puieşti le-a solicitat judecătorilor ordin de protecţie împotriva concubinei, plângându-se că nu mai suportă bătăile şi scandalurile.

Vai de el! Gheorghe Cucu, din satul vasluian Lăleşti, a ajuns la capătul puterilor. Omul s-a adresat judecătorilor pentru a solicita protecţie, scrie adevarul.ro. Bărbatul, care este dascăl la biserica din Puieşti, trăieşte alături de Luminiţa Călugăru de 22 de ani şi au împreună trei copii, două fete la liceu şi un băieţel de 10 ani. Familia e cunoscută drept una înstărită, întrucât deţine un magazin şi locuieşte într-o vilă. În ciuda situaţiei materiale, scandalurile se ţin lanţ. Cucu a explicat că tensiunile sunt cauzate de viciul femeii: consumul de alcool.
Bărbatul abuzat a solicitat în instanţă următoarele: evacuarea femeii din imobil; limitarea dreptului de folosinţă asupra locuinţei comune, cu precizarea că locuinţa are aproximativ 200 metri pătraţi şi că este dispusă pe două niveluri, având un  număr de 7 camere; obligarea femeii să păstreze distanţa de minimum 100 de metri faţă de reclamant şi faţă de copii; obligaţia de a păstra distanţa de minimum 100 de metri faţă de locul de muncă al reclamantului, respectiv biserica din Puieşti; interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod.
Dascălul a creionat un portret sumbru al partenerei sale. ”Ea este om doar de când se trezeşte, până la ora 9.00 dimineaţa, când începe să consume alcool, apoi nu mă mai înţeleg cu ea. În stare de ebrietate, aceasta sparge tot ce îi cade în mână, telefoane şi alte bunuri”, s-a lamentat Cucu.  La ultimele două scandaluri, femeia i-a bătut cu pumni şi cu pietre atât pe el, cât şi pe copii. El a explicat că, de câte ori a încercat s-o trimită la dezalcoolizare, concubina a refuzat ajutorul medicilor. Pentru a dovedi agresivitatea femeii, bărbatul a prezentat o înregistrare video în care femeia este dezlănţuită şi loveşte tot ce-i iese în cale. De altfel, împotriva Luminiţei Călugăru mai fusese emis un ordin de protecţie în 2016, când victimă a femeii furioase a fost fiica de 16 ani.
Concubina a recunoscut  că  este consumatoare  de  alcool, însă  a afirmat că şi-a găsit ”alinarea în băutură” din cauza restricţiilor pe care i le impunea bărbatul. Judecătorii au emis un ordin de protecţie, prin care au dispus evacuarea acesteia din locuinţă şi păstrarea unei distanţe de 20 de metri faţă de concubin şi de copii. Femeia va trebui să respecte aceste obligaţii timp de patru luni, în caz contrar riscând să ajungă după gratii.

loading...
Loading...