«Maşina de la Click!MAGIC i-o fac cadou nepoatei mele»

Ultima actualizare:

    Valentin Fişer este norocosul  care a câştigat cel mai  râvnit loz de la Click!MAGIC
Valentin Fişer este norocosul care a câştigat cel mai râvnit loz de la Click!MAGIC

Cel mai râvnit loz de la Click!MAGIC a ajuns în mâinile unui constănţean. Valentin Fişer (78 de ani) a început ziua de marţi (n.r 11 decembrie) numai cu ghinioane, dar a terminat-o cu lacrimi de bucurie. Pensionarul a câştigat un autoturism Dacia Sandero Stepway, în valoare de peste 73.000 de lei, cu ziarul preferat.

“Marţi am mers la piaţă cu soţia şi am avut numai ghinioane, chiar îi spuneam acesteia că este una dintre cele mai negre zile din viaţa mea. M-am oprit să iau ziarul şi odată ajuns acasă am început să-l răsfoiesc”, a povestit emoţionat cititorul nostru fidel.

Când a dezlipit cele două lozuri a rămas mut de uimire. “Primul avea trei simboluri identice şi câştigasem reducere la un produs, iar al doilea avea trei simboluri cu maşina. Nu mi-a venit să cred, i-am spus repede nevestii, care era mai uimită decât mine. Să vă zic drept, nici acum nu realizez că am câştigat o maşină. Poate când o să urc în ea o să realizez că e pe bune”, ne-a mai spus constănţeanul, care a lucrat o viaţă ca militar.

Fericit că a primit un asemenea cadou în preajma Sărbătorilor, Valentin vrea la rândul său să facă o surpriză cuiva drag, aşa că maşina va ajunge la nepoata sa. “Sunt un bunic fericit şi am două nepoate superbe. Cea mare are permis de la 18 ani, dar nu are maşină. Lavinia e studentă în Bucureşti la Jurnalism şi autoturismul va fi cadoul ei de Crăciun de la bunicul”, ne-a mai spus emoţionat constănţeanul.

El are şi un mesaj pentru cititorii Click!: “Cumpăraţi ziarul cu încredere pentru că fiecare om are norocul său. Ştiţi cum se spune: «Ai câştigat la Loto? Nu? Dar ai jucat? Nu!» Aşa şi cu concursul, dacă nu cumperi ziarul şi nu verifici lozul, nu ai cum să câştigi”, a conchis bărbatul.

Fişa tehnică

Dacia Sandero Stepway

  • Combustibil: benzină fără plumb
  • Normă de poluare: Euro 6
  • Accelerare de la 0 la 100 km/h (sec): 11,10
  • Transmisie: 4x2
  • Cutie manuală: 5+1
  • Consum în ciclu urban: 5,8 km/h
  • Dotări: camera video pentru marche-arriere, cu afişaj pe ecranul Media Nav, pachet legislativ + covoraşe original
  • Preţ: 73.928 lei (valoare cu impozit)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net