Ludovic Orban s-a vaccinat anti Covid-19

Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor și Anca Dragu, preşedintele Senatului, s-au vaccinat, marţi, anti-COVID-19. Imunizarea celor doi s-a realizat simultan, și a fost publică.

Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat anti Covid. Imaginile sunt publice

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și Anca Dragu, președintele Senatului s-au imunizat la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" din București. Cei doi au sosit împreună la centrul de vaccinare şi s-au vaccinat în acelaşi timp. După ce s-a imunizat, Anca Dragu a declarat că se bucură pentru că rata de vaccinare a crescut, pentru că am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi, „ceea ce înseamnă că în curând ne putem relua vieţile”.

Anca Dragu, președintele Senatului: „În curând ne putem relua viețile”

”Mă bucur că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua vieţile. Putem să ne vizităm familia, putem să ne îmbrăţişăm cu cei apropiaţi, putem să ne reluăm activităţile, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viaţa normală. Este un semn foarte bun pentru economia românească şi este un semn bun pentru acest nou început de an", a declarat preşedintele Senatului Anca Dragu după ce s-a vaccinat.

Cea de-a doua etapă de vaccinare a început la 15 ianuarie

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vineri, 15 ianuarie, iar până acum s-au imunizat președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1