Inuman! Patru cățeluși, lipiți de asfalt cu smoală fierbinte, la Iași

36937c9a00000578-0-image-a-38_1469456164674.jpg

Căţeluşii au fost salvaţi de veterinari

Patru pui de câine au fost găsiți în stare critică, la Iași, după ce au fost lipiți de asfalt cu smoală fierbinte. Cățelușii au fost duși imediat la veterinar, unde au fost anesteziați pentru a putea supraviețui. Cazul a ajuns și în presa britanică.

Activiștii unei fundații nonguvernamentale pentru drepturile animalelor, Fundația Sky, sunt de părere că cineva din oraș torturează animăluțele în mod intenționat, mai ales că, luna trecută, alți doi cățeluși au fost găsiți într-o stare similară.

36937c9600000578-0-image-m-36_1469456015427.jpg

Câinii au fost găsiţi acoperiţi de smoală

„Începem să credem că cineva din oraș face aceste acte de cruzime intenționat”, a declarat Cătălin Pavaliu, fondatorul Fundației Sky, potrivit dailymail.co.uk.

Veterinarul Sorin Puiu, care i-a îngrijit pe cei patru pui de cățel, a declarat că aceștia se află în stare stabilă. „Cățelușii erau în stare critică, dar acum sunt stabili. Unul dintre ei a suferit în special. Avea ochiul stâng, nasul și gura acoperite cu smoală. Ne-ar prinde bine un fel de institutie de poliție a animalelor în aceste momente”, a declarat Puiu.

Citește aici cum se simt acum cățelușii salvați de reprezentanții Fundației Sky.

Loading...

Citește și

 • catei smoala

  Mână criminală, neatenție sau un experiment sadic? Patru cățeluși au fost găsiți aproape îngropați în smoală fierbinte la Iași în apropierea unui supermarket, la sfârșitul săptămânii trecute. Reprezentanții Fundației Sky, chemați în ajutorul puilor, exclud varianta în care cățelușii s-ar fi prins singuri în smoala lipicioasă.

 • Lucuri noi ies la iveală, după apariţia de ieri, în emisiunea “Teo Show”, a Andreei Marin şi a lui Marius Chircă, fondatorului adăpostului pentru animale unde au ajuns doi dintre câinii care au atacat-o pe vedetă.

 • Patrupedele au luat-o complet razna de când s-a lansat moda fotografiilor la bibliotecă.

 • catel abuzat priscilla

  România este una dintre țările cu cele mai mari probleme atunci când vine vorba de câinii vagabonzi. Străzile sunt pline de ființe care caută să supraviețuiască de la o zi la alta. Cei mai mulți trecători le oferă câteva clipe scurte de iubire, sau, dacă au noroc, poate și câteva bucățele de pâine. Din nefericire, unii au ghinionul de a fi luați de oameni haini.

 • catel

  Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar câteodată și omul trebuie să fie cel mai bun prieten al câinelui, pentru că trebuie să îl „salveze” din diverse încurcături. Jucăuși și curioși din fire, cățeii ajung uneori în cele mai dificile situații. Un exemplu bun constituie fotografiile de mai jos, unde prietenii noștri canini au fost surprinși în cele mai grele momente, blocați în diferite obiecte sau locuri din care nu mai pot ieși.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1