Încă o asistentă medicală hărțuită de vecini pentru că ar „răspândi virusul”

Ultima actualizare:

    Situația vecinei asistente este discutată în gura mare în fața blocului
Situația vecinei asistente este discutată în gura mare în fața blocului

Povestea asistentei medicale de la Galați, umilite de vecini, se repetă la Sibiu. Acolo, o altă asistentă de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu e hărțuită de vecini când se întoarce acasă de la serviciu. Fiica femeii a postat un filmuleț cu „scandalul” din fața blocului, alături de un mesaj emoționant în care își apără mama.

„După ore întregi de muncă, în care mama mea se sacrifică pentru oamenii infectați cu acest virus, trup și suflet pentru meseria aleasă, fără vreun gând de abandon sau de regret pentru ceea ce face, ăsta e respectul pe care îl primește zilnic din partea vecinilor, cel mai trist, chiar a apropiațiilor, pentru faptul că vine acasă de la muncă și pentru că împart aceeași scară de bloc, privind-o ca pe un om de cea mai joasă speță. Greșit! Mama mea e un erou, mama mea, încearcă să ne salveze, să fie alături în această situație de oamenii care au nevoie! În loc să primească laude pentru curajul ei (subliniez, multe cadre medicale au abandonat misiunea asta), mama mea e jignită, alungată și mai ales discriminată! Sunt dezmagită de societatea în care trăiesc și de ceea ce primește un om care se sacrifică ajutând”, a scris pe pagina sa de Facebook Cătălina Ioana Baila.

Potrivit turnulsfatului.ro, asistenta i-a lăsat pe cei doi copii și pe soțul ei în apartamentul în care locuiesc de obicei, iar ea, pentru a-i proteja, s-a mutat într-un alt apartament din imobilul portocaliu care apare în video. Vecinii, însă, nu par a fi de acord cu această decizie și îi cer să se mute pentru că îi pune în pericol.

Click! v-a relatat povestea unei alte asistente medicale umilite de vecini pentru că îngrijește bolnavi de coronavirus în spitalul unde lucrează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net