Încă cinci zile de emoţii pentru mama acuzată că şi-a răpit fiul

anamaria.jpg

În 2014, Anamaria l-a adus pe Anthony în România pentru a-l scăpa de tatăl care îl agresa

Judecătorul de la Curtea de Apel care a decis în 13 aprilie ca Anamaria Nedelcu (43 de ani) să fie arestată a amânat pentru a doua oară decizia în cazul extrădării acesteia. Aşadar, el va hotărî în 24 mai dacă românca va fi trimisă sau nu în Canada.

Joi (19 mai), în sala de judecată, atât avocaţii Anamariei, cât şi procurorul de şedinţă, au cerut respingerea cererii de extrădare pe motiv că fapta de care este acuzată femeia, în România, se pedepseşte cu trei luni de închisoare, adică mai puţin de trei ani, astfel încât nu se impune extrădarea. „Inclusiv procurorul a cerut respingerea cererii. A pledat în favoarea mea şi a spus că nu este legal ca eu să fiu extrădată în Canada.

Asta mi-a dat multe speranţe”, ne-a declarat, joi, Anamaria, care, în faţa judecătorului, şi-a argumentat încă o dată decizia de a pleca cu fiul său din Canada şi anume pentru a-l proteja de tatăl violent. Autorităţile din Canada au cerut extrădarea Anamariei Nedelcu, aceasta fiind acuzată de răpire internaţională de minori şi încălcare a ordinului de custodie, pentru că în anul 2014 a decis să plece din Canada alături de fiul său, Anthony (6 ani), deşi pentru acesta avea ordin comun de custodie alături de tatăl lui.

Loading...

Citește și

  • femeie rapire arestata caz nedelcu

    Femeia arestată în vederea extrădării în Canada a depus la Cotroceni un memoriu prin care îi cere ajutorul lui Klaus Iohannis. Ana Maria Nedelcu s-a plâns în document că nu a avut o judecată bazată pe lege şi că decizia magistraţilor ar fi fost una abuzivă.

  • Canadianul care o acuză pe Anamaria Nedelcu de răpire mai are un fiu, de 24 de ani. Şi pe acesta l-a despărţit de mamă, când era mic, deşi nu avea cu ce să-l crească. Neglijenţa tatălui culminează cu faptul că fiul său este prins furând din magazine.

  • A fost smulsă de lângă copiii săi şi aruncată într-o celulă. Cele opt zile petrecute în arest preventiv i-au părut ani. A plâns, s-a rugat, a răbdat de foame. Anamaria Nedelcu, mama încătuşată pentru că a fugit cu fiul de un tată violent, este liberă şi ne-a povestit coşmarul de după gratii.

  • mama baiat

    O boală rară care-i afectează vederea i-a răpit lui Leopold Wilbur Reppond șansa de a-și vedea mama. Chipul celei care i-a dat viață în urmă cu patru luni i-a fost necunoscut până când părinții au luat inspirata decizie de a-i cumpăra ochelari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1