FOTO EXCLUSIV «Adio, sex oral la volan! Nu vreau să mor...» Prostituatele de pe Valea Oltului «lucrează» cu frica în sân

Ultima actualizare:

    Partidele de sex oral sunt în topul preferinţelor tiriştilorFoto: Click!
Partidele de sex oral sunt în topul preferinţelor tiriştilorFoto: Click!

Carnagiul de pe Valea Oltului, provocat de un şofer aflat, se pare, în toiul unei partide de sex oral, a şocat o ţară întreagă. Până şi prostituatele sunt oripilate de accidentul în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, iar alte patru au fost grav rănite.

Pentru practicantele celei mai vechi meserii din lume, sexul la volan este la ordinea zilei. E cel mai solicitat serviciu şi le aduce fetiţelor cele mai consistente „onorarii”. De ieri însă, după ce au auzit de tragedia de pe Valea Oltului, nimeni nu se mai încumetă să urce la volan. Reporterii Click! au dat o raită pe centura Capitalei şi au încercat să tocmească o partidă de sex oral în trafic. Fetiţele recunosc că această fantezie a bărbaţilor le-a umplut buzunarele cu bani, dar puţine se mai îndură să urce în maşini. „Nu acceptăm să plecăm nicăieri. E ok aici, în pădurice. Sunt mulţi care ne cer să facem asta, dar aţi văzut ce s-a întâmplat cu ăla cu tirul? Nu putea să dea o m... e în parcare? Nu, a vrut să fie cocoş. Nu, mersi! Asta e, prefer să pierd nişte clienţi, decât să mor ca proasta”, spune Raluca, o tânără din Bucureşti, care a ajuns să câştige din prostituţie chiar şi 1.500 de lei pe zi.

Raluca câştigă din sex  chiar şi 1.500 de lei pe zi
Raluca câştigă din sex chiar şi 1.500 de lei pe zi

Mare parte din bani, spune fata, nu vin ca urmare a serviciilor normale de sex pe care le prestează, ci tocmai din ciudăţeniile obsedaţilor sexual. „Oameni bolnavi, frate! Vezi că vine unu şi abia îţi dă 30-40 de lei pe un scurt. Alţii, vin şi îţi lasă 5 milioane ca să te uiţi la ei cum se masturbează. Aşa a fost şi cu ăsta cu tirul. Om întreg la minte nu a fost”, spune tânăra, care petrece ore în şir pe centură în zona de nord a Capitalei. Nici în alte părţi fetiţele nu sunt mai cooperante şi toate sunt la curent cu accidentul de acum două zile. „Să fie la ei acolo. Eu nu mă urc la volan nici pentru un sac de bani. Sunt mulţi tirişti care mă caută, dar vin aici, trag hardughia pe dreapta şi îi rezolv pe loc”, spune Andreea, o altă prostituată.

«A fost cu o vagaboandă şi a sărit pe el»

Şoferul cisternei a fost operat
Şoferul cisternei a fost operat

Şoferul unei cisterne a provocat un carnagiu luni seară, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Călimăneşti. Ocupat cu o prostituată pe care o luase de pe marginea drumului, Ion Puciu (43 de ani) a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a izbit o Skoda, a trecut peste un Audi, a lovit un Volvo şi s-a oprit într-un TIR. Bilanţul accidentului e îngrozitor: trei morţi şi patru persoane rănite. După accident, prostituata a fugit, la cererea şoferului vinovat. Unul dintre martori a povestit: “Am coborât să văd cine e rănit, a coborât şi şoferul cisternei şi ne-a spus că a fost cu o vagaboandă şi că a sărit pe el. Atunci s-a întâmplat nenorocirea”. Şoferul cisternei a fost operat, iar femeia de moravuri uşoare era căutată de poliţişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net