Elimină mirosul neplăcut din maşina de spălat

Ultima actualizare:

Nu lăsa rufele ude în interiorImediat ce s-a încheiat programul de spălare, scoate rufele şi pune-le la uscat. În primele minute după terminarea programului de spălat, hainele umede pot dezvolta bacterii mult mai repede decât într-un mediu mai rece.

Şterge cuva cu o cârpă uscatăDupă fiecare spălare, şterge atât cuva maşinii cât şi oblonul acesteia. Foloseşte o cârpă curată şi uscată care nu lasă scame. Asigură-te că ai şetrs şi zona garniturilor de închidere a uşii.

Aeriseşte cuva După ce ai terminat de spălat şi de şters cuva de apă, lasă capacul maşinii de spălat dschis pentru a se aerisi în interior. În cazul maşinilor de spălat cu încărcare frontală blochează închiderea ermetică a capacului cu ajutorul unui prosop, astfel încât să păstrezi o porţiune deschisă de 2-3 cm.

Curăţă cu clorFolosind programele de prespălare ce permit adăugarea clorului previi formarea mucegaiului. Dacă nu vrei să foloseşti clor la spălarea hainelor, poţi seta programul doar pentru curăţarea maşinii de spălat.

Foloseşte oţet albPrepară o soluţie din oţet şi apă călduţă şi şterge cuva şi oblonul maşinii folosind o cârpă moale. Petele de mucegai sau de calcar vor dispărea, lasând maşina de spălat ca nouă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net