Elev bătut de profesor, în pauza mare

Ultima actualizare:

    Se pare că profesorul  a cedat nervos  din cauză  că elevul a lovit cu  pumnii un dulap
Se pare că profesorul a cedat nervos din cauză că elevul a lovit cu pumnii un dulap

“Lăsaţi voi ce intraţi aici orice speranţă”. Aşa ar trebui să scrie la intrarea în liceele şi şcolile din România, unde dacă nu îţi trag pumni colegii, te pocnesc cadrele didactice. Ultimul exemplu vine din localitatea Băneasa din Constanţa, unde un profesor a “căpăcit” un şcolar.

Constanţa, 27 ianuarie. În Băneasa toată lumea ştie unde este Liceul Teoretic cu clasele I-XII. Aici, potrivit replicaonline.ro, vineri 27 ianuarie, în pauza mare, un profesor de specialităţi, Mihai Gora, ar fi lovit de mai multe ori un elev de clasa a X-a. “I-a dat-o de Prima confirmare a incidentului a venit de la primarul localităţii.

“Încă nu ştim sigur ce s-a întâmplat. Profesorul l-ar fi tras de umeri pe elev pentru că acesta dădea într-un dulap, ceva de genul acesta. Aşteptăm să vorbim cu ei şi atunci se va stabili cu exactitate”, a spus primarul Paul Coliş pentru replicaonline.ro. De cealaltă parte, martorii susţin că băiatul a fost lovit cu pumnii pe holul unităţii de învăţământ.“În urma evenimentului, la nivelul unităţii şcolare, se va constitui o comisie care să verifice faptele sesizate, declaraţiile elevului şi pe cele ale profesorului, urmând să se procedeze în conformitate cu prevederile legale. Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va monitoriza desfăşurarea verificărilor efectuate în unitatea şcolară”, au transmis presei reprezentanţii ISJ Constanţa. Astăzi, la sediul unităţii de învăţământ vor sosi inspectori şi reprezentanţi ai postului de poliţie pentru a ancheta incidentul.Lugoj, 27 ianuarie. Un elev a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele de alţi colegi, chiar în sala de clasă. S-a întâmplat săptămâna trecută, la liceul “Aurel Vlaicu” din Lugoj, la o clasă de a IX-a, în pauza de la ora 13.00. În înregistrarea postată pe internet se vede cum un băiat îi dă altuia câteva palme, îl împinge de perete, apoi începe să-l lovească puternic, cu pumnii, până victima cade. Agresorul însă nu se opreşte şi-l loveşte cu picioarele. Corecţia i-a fost aplicată pentru o datorie de 2 lei. Bătăuşii nu pot fi exmatriculaţi, întrucât regulemantul nu permite acest lucru la clasa a IX-a, însă li s-ar putea scădea nota la purtare, astfel încât să rămână repetenţi.

simeon stalpnicul png

Iaşi, 22 ianuarie. Cinci eleve de clasa a şaptea şi-au împărţit pumni şi picioare în sala de clasă, sub ochii colegilor. Potrivit celor care au asistat la conflict, nici colegii, nici profesorii nu au încercat să le despartă. Se pare că două dintre fete sunt  nepoatele directorului instituţiei, scrie ziarulevenimentul.ro. Totul a fost filmat cu un telefon mobil. Incidentul este acum anchetat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi . Reprezentanţii inspectoratului spun că aceste cazuri s-au înmulţit îngrijorător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net