El îi tratează cu bioenergie pe thailandezi

Ultima actualizare:

    Tiberiu Molnar, aici la un templu  budhist din Thailanda
Tiberiu Molnar, aici la un templu budhist din Thailanda

Bioterapeutul Tiberiu Molnar (39 de ani) îşi împarte viaţa între Thailanda şi România. Timişoreanul face deja de cinci ani naveta între insula Phuket şi Bucureşti, cele două locuri unde are cabinet de bioenergie.

“Acum aproape cinci ani, nişte prieteni din Braşov m-au luat cu forţa într-un concediu în Thailanda. După ce m-am întors acasă nu am mai avut pace. Am vrut să văd cum e să trăieşti acolo zi de zi. Şi m-am întors. Am deschis cabinet pe insula Phuket, prietena e tot din Thailanda”, a declarat, pentru adevarul.ro, Tibi Molnar, unul dintre cei mai cunoscuţi bioenergeticieni din România. Încă din adolescenţă era preocupat de autocontrol şi vindecare. A obţinut titlul de “Maestru extrasenzo” la doar 17 ani. La vremea respectivă a fost cel mai tânăr român care a primit atestatul din partea Ministerului Sănătăţii. 

Bioenergoterapeutul ştie să facă “ordine” în acest câmp energetic cu ajutorul mâinilor, utilizând anumite metode şi tehnici. Astfel, în organism încep foarte repede procese de vindecare.  

Are atestat de la 17 ani


    Şi călugării îi trec  pragul cabinetului
Şi călugării îi trec pragul cabinetului

În Thailanda, Tibi Molnar locuieşte în satul Bangtao, din insula Phuket. Când nu este ocupat cu pacienţii thailandezi, îşi petrece timpul pe plaja mării Andaman. Timişoreanul a ajuns să fie un veritabil ambasador al României, oferă sfaturi utile şi îi ajută pe turiştii români care vor să ajungă acolo. În plus, a îmbrăţişat şi filosofia budhistă. Mai mult, în cabinetul său merg şi călugării budhişti.

Tiberiu Molnar susţine că dacă a primit acest dar, de a putea vindeca prin bioenergie, are o datorie morală faţă de oameni, astfel că nu poate închide cabinetul din Bucureşti şi preferă să facă naveta între Thailanda şi România. 

Bioterapeutul vedetelor 


    Tibi, alături  de Roxana  Ciuhulescu
Tibi, alături de Roxana Ciuhulescu

Pragul cabinetului lui Molnar de la Bucureşti este trecut şi de numeroase vedete din lumea showbizz-ului, ale sportului sau din politică.  Printre cei care au apelat la Tiberiu Molnar se numără Benone Sinulescu, Angela Similea, Roxana Ciuhulescu, Oana Zăvoranu, prinţesa Caragea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net