Doi cititori fideli au câştigat cu Click!MAGIC

Ultima actualizare:

    Florin Siko
Florin Siko

Cel mai iubit concurs din presă îi face pe români fericiţi în prag de Sărbători. Bucureşteanul Florin Siko, de 42 de ani, a fost răsplătit pentru că este cititor fidel al ziarului Click! A găsit un loz câştigător la concursul nostru Click!MAGIC, în valoare de 500 de lei.

A verificat imediat dacă este adevărat şi s-a bucurat când i s-a confirmat norocul. A venit să îşi revendice câştigul exact când în redacţie se împodobea bradul de Crăciun şi a decis imediat ce va face cu banii: va avea cea mai bogată masă de Sărbători.

”Să vă spun drept, nu am câştigat până acum la nici unul din concursurile ziarului Click!. Citesc ziarul vostru încă de când a apărut, de la cap, la coadă. Mă duc prima dată la paginile 2-3, apoi citesc cu mare plăcere paginile de sport. Mai la sfârşit citesc şi despre politică”, ne-a spus fericitul câştigător. 

Şi bucureşeanul Niculae Francisc Oros, de 77 de ani, a avut o surpriză de proporţii când a dezlipit lozul concursului nostru Click!Magic: a câştigat un hoverboard (scuter electric). ”Citesc ziarul Click! de când a apărut. Soţia este cea care cumpără ziarul, iar eu sunt cel care îl citeşte. Cel mai mult îmi plac paginile de sport pentru că şi eu am făcut sport de performanţă, patinaj viteză. M-am bucurat când am văzut că am câştigat pentru că până acum nu am avut noroc la concursurile voastre”, ne-a spus pensionarul. Reporterii Click! l-au întrebat dacă are ”curaj” să încerce placa ce poate atinge 10 km/h, Niculae Oros ne-a mărturisit că are nepoţi, în vârstă de peste 30 de ani, şi mai mult ca sigur că ei vor fi cei care se vor bucura de gadgetul care are un succes uriaş pe toată planeta.


    Niculae  Francisc Oros
Niculae Francisc Oros

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net