Din toamnă, unele şcoli vor introduce masa caldă

Ultima actualizare:

    Masa caldă ar costa  între 8 şi 10 lei/zi  pentru fiecare elev
Masa caldă ar costa între 8 şi 10 lei/zi pentru fiecare elev

Elevii ar trebui să stea mai mult la şcoală, unde să aibă o masă caldă, iar când ajung acasă să aibă puţine teme, a declarat, duminică (17 aprilie), ministrul educaţiei, Adrian Curaj.

„Aş vrea ca elevii să stea la şcoală mai mult. Când ajung acasă, să nu mai aibă teme excesive, ci să se ocupe de altceva, care să-i facă întregi ca oameni, să-i facă oameni dezvoltaţi”, a explicat ministrul Adrian Curaj, la PRO TV. Pentru a sta mai mult la şcoală, elevii trebuie, însă, să servească o masă caldă aici, aşa cum se întâmplă în ţările civilizate ale Europei. „Proiectul masă caldă la şcoală este realist şi posibil în foarte multe zone. Sper, în toamnă, să avem proiectul-pilot. Efortul  bugetar este între 8 şi 10 lei pe zi, de copil. O masă caldă,  local pregătită. Aş vrea să cred, în toamnă, că vom avea un număr de şcoli care vor beneficia de aşa ceva”, a mai spus ministrul.Pe de altă parte, Curaj a spus că ar vrea „să se dea mai puţine teme, dar pline de conţinut, să-şi atingă ţinta. Le-aş recomanda profesorilor să aibă grijă cum formulează temele. Nu trebuie să ţinem copiii la clasă copiind şi repetând. Temele să fie suficient de mobilizatoare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net