Destin tragic: s-a vindecat de cancer, dar a murit de la o răceală banală

Ultima actualizare:

    Bolnavă de cancer, doctorii i-au spus Monalizei că nu mai are mult de trăit
Bolnavă de cancer, doctorii i-au spus Monalizei că nu mai are mult de trăit

Monaliza Zegheru (26 de ani), o tânără profesoară de canto a Centrului Cultural Mioveni, a murit luni dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Monaliza a fost răpusă de o banală răceal. Fata anunța de Crăciun, pe Facebook, faptul că se bucură că s-a vindecat de cancer, la capătul unei lupte teribile de câteva luni cu această boală necruțătoare.

În luna februarie a anului trecut, în urma unei operaţii de extirpare a polipilor, Monaliza Zegheru a fost diagnosticată cu Rabdomiosarcom alveolar, o tumoare la sinusuri, un cancer ce creşte rapid şi invadează nu doar sinusurile, ci şi organele. După o operaţie în ţară, boala a recidivat.

Cu ajutorul campaniei desfăşurate pentru ajutorarea ei, Monaliza Zegheru a ajuns la clinica din Turcia unde a şi suferit intervenţiile chirurgicale ulterioare la coloană, femur şi şoldul drept.

Toate aceste operaţii şi tratamentul paralel au costat 50.000 de euro, bani strânşi printr-o mobilizare uimitoare a şcolilor din Mioveni, care cu sprijinul administraţiei locale şi a Centrului Cultural Mioveni în special, au organizat spectacole caritabile, pentru a o ajuta pe tânăra profesoară de canto, dar şi cu sprijinul unor oameni inimoşi care au făcut donaţii în conturile deschise pe numele Monalizei. După luni întregi de tratament la clinica turcă, Monaliza a învins cancerul, însă destinul fetei a fost trafic: a fost răpusă de o banală răceală...

Citește pe adevarul.ro întreaga poveste a Monalizei Zegheru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net