A dat cu maşina peste poliţist că s-a certat cu iubita

Ultima actualizare:

    Roni Herscovici, 22 de  ani, se afla la volanul  acestui bolid de lux
Roni Herscovici, 22 de ani, se afla la volanul acestui bolid de lux

Nu era băut, avea actele în regulă, dar cu toate astea nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor. Ba, mai mult! A dat cu maşina peste ei de supărare. Se certase cu iubita şi nu voia să vadă pe nimeni în faţa ochilor.

O razie banală a poliţiştilor s-a transformat într-o adevărată operaţiune. Nu mai puţin de 20 de oameni ai legii de la Brigada Rutieră şi de la Ordine Publică s-au strâns sâmbătă dimineaţă, la ora 2.30, în jurul unui Porsche Macan, în valoare de 140.000 de euro.


    Mai multe pistoale  au fost îndreptate spre  tânărul care se  baricadase în maşină
Mai multe pistoale au fost îndreptate spre tânărul care se baricadase în maşină

Cel care se afla la volan a făcut o aroganţă. A trecut pe roşu în intersecţia de la Piaţa Domenii, din Capitală, iar în momentul în care i s-a făcut semn să oprească l-a luat pe capotă pe poliţistul care-i ieşise în cale. Este vorba despre Roni Herscovici, 22 de ani, fiul lui Carol Herscovici, un traficant de droguri arestat în anul 2000. Nu a vrut să iasă cu nici un chip din maşină. I-a înjurat pe agenţi şi le-a arătat ”mândreţea” din pantaloni. Aceştia au chemat în ajutor mai multe echipaje, astfel că imediat s-a strâns un grup în uniformă.


    Roni a vrut să fugă şi a  lovit maşina de Poliţie
Roni a vrut să fugă şi a lovit maşina de Poliţie

Au tras chiar şi trei focuri de armă în aer, în speranţa că poate-l sperie pe şoferul teribilist şi se predă. ”Toată circulaţia a fost închisă. Nu puteam şti dacă nu cumva are ceva periculos în maşină. Am încercat să spargem geamul, dar era securizat. Până la urmă i-am chemat pe părinţi. A venit mama, alături de tatăl lui vitreg, care a deschis maşina cu cheia”, ne-au spus surse oficiale.


    După 20 de minute,  oamenii legii l-au  reţinut pe şofer
După 20 de minute, oamenii legii l-au reţinut pe şofer

Surse din anchetă au dezvăluit pentru Click! faptul că tânărul se află în depresie, după ce în urmă cu trei săptămâni s-a certat cu iubita lui. Ba chiar ia medicamente antidepresive. După ce a ajuns pe mâna oamenilor legii, Roni a colaborat. A dat probe de sânge şi urină şi s-a stabilit că nu băuse şi nici nu consumase droguri. Acesta se află acum după gratii pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj. Poliţistul lovit are trei degete de la o mână rupte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net