Daciana Sârbu a plâns din cauza fetiţei ei. Vezi ce a păţit!

daciana1.jpg

daciana sarbu
Daciana Sârbu a avut azi ochii în lacrimi

Daciana Sârbu a plâns în această dimineaţă. Nu au fost lacrimi de tristeţe, ci de fericire când şi-a văzut fetiţa, pe Irina Octavia, pe scenă, dansând ca o mare balerină. "Da, am plâns, când am văzut-o pe scenă. Vorbesc serios", a mărturisit soţia premierului Victor Ponta.

Irina Octavia, de 6 ani, are părinţi celebri, dar se străduieşte să iasă şi ea în evidenţă. Tocmai i-a emoţionat până la lacrimi pe părinţii ei, europarlamentarul Daciana Sârbu şi premierul Victor Ponta.

În această dimineaţă, fetiţa a avut un rol important într-un spectacol de balet. Părinţii au fost în sală şi au fost fericiţi să vadă cât de talentată şi serioasă este Irinuca.

 

Când a ieşit de la reprezentaţie, Daciana Sârbu a mărturisit că a plâns şi că nu se aştepta ca fetiţa ei, după un an şi jumătate de cursuri de balet, să fie atât de pricepută.
 

 

Şi premierul Victor Ponta a fost emoţionat şi s-a lăudat imediat cu fetiţa lui, pe care a numit-o Irina- balerina. El a postat pe Internet mai multe fotografii din timpul spectacolului.

În curând, Irina va avea un alt rol important, în "Spărgătorul de nuci", iar părinţii ei vor avea grijă să aibă rochiţă strălucitoare pentru noul spectacol.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1