Cum să-ţi faci un decor romantic în dormitor, de Dragobete

Ultima actualizare:

    Câteva petale de trandafiri vor întregi decorul romantic
Câteva petale de trandafiri vor întregi decorul romantic

Roşul este culoare iubirii, a îndrăgostiţilor. Peste tot, în această perioadă, găseşti inimioare, ursuleţi cu inimioare-n braţe, cutii roşii de bomboane în aceeaşi formă şi trandafiri, evident, roşii. Asta nu înseamnă că trebuie să-ţi decorezi şi dormitorul în acelaşi stil. Vă va lua pe amândoi durerea de cap. Iată cum ar fi cel mai potrivit decor.

- O regulă esenţială şi prima cu care trebuie să începi e curăţenia. Schimbă lenjeria de pat şi alege una care să aibă luciu. Îi dă o notă sexy, senzuală. Culorile pot fi calde, pentru un romantism sofisticat (bej, ivory) sau puternice, pentru cei mai îndrăzneţi (violet, vişiniu).

- Florile proaspete sau petalele de trandafiri întregesc şi ele atmosfera senzuală.

- Lumina trebuie să fie difuză şi să nu vină din tavan. Sursele de lumină sunt, într-un dormitor romantic, nişte spoturi deasupra patului, un lampadar sau lumânărele. Becul trebuie să fie de maximul 40 W, să aibă o lumină caldă (portocaliu, ocru, bej), care dă o senzaţie de intimitate.

baldachin
baldachin

- Pune lumânărele pe jos, de jur împrejurul patului. (foto: Suporturi de lumânare, 12 cm diametru, 3,9 lei, la kika)

- Tot pe jos pot fi «aruncate», aparent neglijent, câteva perne decorative. (foto: Pernă decorativă, 40x40 cm, 74,9 lei, la kika)

simeon stalpnicul png

- Nu uita de beţişoarele parfumate şi de uleiurile volatile. Au efecte afrodiziace aromele de levănţică, trandafir, iasomie, vanilie, scorţişoară, santal sau rozmarin. (foto: Beţe decorative care împrăştie o aromă plăcută în cameră, 6,9 lei, la IKEA)

simeon stalpnicul png

- Dacă nu ai pat cu baldachin, dar ţi-ai dori unul, îl poţi amenaja foarte uşor. Fixează în tavan un suport de care să agăţi nişte materiale de mătase şi lasă-le să cadă în valuri, de jur împrejurul patului. (foto: Un baldachin pentru mai multă intimitate, 69,9 lei, la IKEA)


    baldachin
baldachin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net