Copiii de bani gata rămân, încet, dar sigur, fără sponsorizări. Pe noi cine ne mai răsfaţă?

front-mazare.jpg

Radu Mazare si Raducu Mazare
Cu taţii arestaţi sau «jupuiţi» de averi, copiii de bani gata rămân, încet, dar sigur, fără sponsorizări

Nu o să-i vedem vreodată ieşind la cerşit după covrigi, dar sigur nici în luxul de odinioară nu se vor mai scălda. Vorbim de copiii de bani gata, ai căror părinţi au ajuns în atenţia procurorilor şi ale căror averi colosale au fost puse sub sechestru.

Şi bogaţii plâng câteodată! Mai ales cei care au dat luxul de acasă pe mizeria puşcăriilor. Unii, mai norocoşi, se bucură încă de confortul din vilele construite cu “trudă”, însă nu se pot atinge de nici de o leţcaie din conturi. Cel mai greu le va fi însă odraslelor, obişnuite cu teancul gros de bani în buzunar. Sunt de notorietate cadourile scumpe, vacanţele exotice sau studiile de zeci de mii de euro ale beizadelelor. Acum, însă vor trebui să se obişnuiască cu un trai cel mult decent, măcar de ochii lumii.
Răducu Mazăre. Cu toţii ştim ce om gospodar este primarul Constanţei, Radu Mazăre. Astfel că, încă din fragedă pruncie, juniorului său nu i-a lipsit nimic. Şi cum bobul de mazăre nu sare departe de vrej, Răducu (21 de ani) a moştenit pasiunea tatălui pentru petreceri, vacanţe, bolizi şi femei frumoase. Îi plac maşinile tari, deşi a fost mai mult pieton decât şofer, poliţiştii lăsându-l de două ori fără carnet. Dar nu-i bai, pentru că fiul edilului a avut cu cine şi cu ce să-şi ocupe timpul. În vara lui 2013 Răducu a primit cadou propria plajă.

“Cabo Beach” din Mamaia este o afacere condusă chiar de fiul primarului din Constanţa şi de mama sa. Atunci când nu face scufundări sau sporturi extreme prin Thailanda,  juniorul studiază. Şi nu oriunde, ci în Marea Britanie. Răducu este student în Londra din 2012, la Regent’s University. Aici, fiul lui Mazăre studiază Dreptul Internaţional şi Administrarea Afacerilor în limba chineză. Ianina Petcu, mama lui Mazăre jr., a declarat că întreţinerea băiatului la studii în Anglia costă aproximativ 20.000 de euro, potrivit svnews.ro.

Andrei Videanu. Din elita copiilor de bani gata face parte şi băiatul fostului ministru al economiei, Adriean Videanu. Andrei (24 de ani) şi sora sa, Diana (21 de ani), sunt cu siguranţă cei mai răsfăţaţi copii din lumea bună a Capitalei. Tăticul lor a fost dispus întodeauna să le susţină setea nepotolită de distracţie. Doar la majorat, Andrei a fost cadorisit de tatăl său cu un Volkswagen Touareg, în valoare de 75.000 de euro. Pentru că s-a plictisit rapid a mai primit în dar o “jucărie”.

Este vorba despre o motocicletă Bombardier Spyder, care a costat în jur de 20.000 de euro. Şi pentru şcolarizarea odraslelor, Videanu a scos bani grei din buzunar. 30.000 de euro a plătit anual Adriean Videanu pentru ca fiul său să ducă la bun sfârşit cursurile Institutului “Le Rosey”, de lângă Geneva (Elveţia). După absolvire, Videanu jr. a intrat la Universitatea “George Washington” din SUA, unde doar studiile au costat în jur de 200.000 de dolari.

guvernul-da-bani.jpg

Guvernul dă bani pentru două închisori noi

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1