Concurs pentru elevii de clasa a VIII-a. Pot câştiga burse de studii la liceu

Ultima actualizare:

    Elevii studiază după după curriculumul britanic
Elevii studiază după după curriculumul britanic

Elevii de clasa a VIII-a din toată ţara care vor să studieze în limba engleză la un liceu acreditat Cambridge pot câştiga burse de excelenţă ce acoperă taxele de şcolarizare pentru întreaga perioadă a studiilor liceale. Înscrierile se fac până la 21 aprilie.

Elevii de clasa a opta din orice instituție de învățământ din România se pot înscrie în competiția Scholarship Society lansată de Transylvania College, singurul liceu cu internat din Transilvania acreditat Cambridge. Trei dintre ei vor primi burse de excelență pentru a studia aici pe parcusul întregului liceu. Studiile se desfășoară integral în limba engleză, urmează curriculumul britanic și se finalizează prin obținerea  diplomelor Cambridge A-level, recunoscute la nivel internațional. 

Înscrierile se fac prin e-mail, până la 21 aprilie. Dosarul de înscriere va conține un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor, o scrisoare din partea părinților și un formular de înscriere. După verificarea dosarelor urmează un set de trei testări: examen scris de limba engleză, examen scris de matematică (în limba engleză) și testare CAT 4 computerizată, care vizează competențe generale de matematică, limba engleză, logică și orientare spațială a candidatului. Elevii cu rezultate foarte bune vor participa apoi la ultima etapă a selecției: interviul cu comisia de burse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net