Click!MANIA: «Banii de la Click! sunt pentru mama mea»

Ultima actualizare:

    Adina Drăgan a  câştigat 300 de lei  la Click!MANIA
Adina Drăgan a câştigat 300 de lei la Click!MANIA

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Cel mai iubit concurs din presă face fericiţi tot mai mulţi cititori fideli. Cel mai râvnit loz, care îţi aduce o super-maşină, nu a fost încă descoperit de nimeni.

Adina Drăgan (33 de ani) spune că mama ei este cea care cumpără ziarul Click! în casă şi că ea preferă să-l citească online. “De data asta m-a rugat să-i iau eu ziarul şi am avut mână norocoasă. Să stiţi că nu am crezut în viaţa mea în câştiguri nemuncite. Acum am şi eu încredere în astfel de concursuri”, ne-a spus tânăra, care lucrează ca economist. Lozul Click!MANIA i-a adus 300 de lei, bani pe care îi va da mamei ei. “Banii vor ajunge la mama. Cred că o să-i cumpere ceva nepoatei!”, a conchis bucureşteanca. Florente Craiu (69 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul lui preferat. Bucureşteanul spune că  îi plac paginile de Sport şi integramele. „Click! mi-a adus primul câştig din viaţa mea. E ziarul meu preferat şi mă bucur că în sfârşit mi-am văzut şi eu numele pe lista câştigătorilor”, ne-a spus pensionarul.

Premiul va rămâne în familie, mai ales că Florente este şi cafengiu înrăit. „Abia aştept să ajung acasă să le testez. O să iasă o cafea trăsnet”, a conchis câştigătorul nostru. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.

Florente Craiu a  câştigat un set  cu ibric şi râşniţă
Florente Craiu a câştigat un set cu ibric şi râşniţă

Click! spune

Click!MANIA a premiat peste 1.500 de români. Doi norocoşi au câştigat câte 5.000 de lei, iar alţi 13 s-au ales cu 1.000 de lei. Aproape 100 de cititori fideli au câştigat câte 300 de lei, iar 24 de cititori au telefon nou de la Click! S-au mai dat 19 tablete şi zece seturi de vase de bucătărie. Lozul Click!MANIA le-a mai adus cititorilor fideli patru aspiratoare şi peste 200 de abonamente la ziarul Click! pe o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net