Click! îţi spune cum decorezi casa pentru «Ziua Îndrăgostiţilor»

Ultima actualizare:

Sărbătoreşti Valentine's Day acasă cu persoana iubită? Atunci ar trebui să te pregăteşti ca la carte pentru ca seara să fie o reuşită. Decorează dormitorul, livingul şi masa la care veţi servi cina.

Pluşuri şi perne decorative pentru dormitor - decorează patul din dormitor cu pernuţe în culori vesele şi jucării de pluş. Lenjeria de pat trebuie să fie de culoare roşie şi din mătase. Nu uita că o lumină difuză va da un plus de romantism momentelor petrecute în doi.

Flori şi şerveţele colorate pe masă - masa la care veţi lua cina trebuie decorată cu şerveţele colorate, de preferinţă de culoare roşie, o vază sau un ghiveci mic cu flori. Vesela ar trebui să fie în ton cu sărbătoarea voastră: farfurii, boluri, căni şi ceşcuţe ornate cu inimioare sau îngeraşi.

Lumânări parfumate în living - cumpără lumânări parfumate cu care să decorezi livingul. Lumânările pot fi puse pe rafturi, pe masă sau într-un sfeşnic. Aroma dar şi luminozitatea lor vă vor face seara specială.

Atenţie! Nu cumpăra lumânări extrem de parfumate pentru că mirosul lor poate fi unul deranjat. Alege arome fine şi delicate, fructate.

Ghirlande cu inimioare pentru ferestre -ferestrele pot fi ornate cu ghirlande cu inimioare pe care le găseşti în orice magazin la raionul cu produse pentru Valentine's Day. Atenţie! Nu încărca prea mult încăperea!

Dormitorul vostru poate deveni un salon de masaj şi aromoterapie. Oferă-i persoanei iubite un masaj de neuitat folosind cele mai senzuale mirosuri ale de uleiurilor de masaj (ulei masaj Yamuna, 250 ml, preţ între 22-23 lei) .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net