Câte nenorociri în şcoli!

Ultima actualizare:

    Tânărul din Vaslui care a intrat în şcoală înarmat cu un cuţit a fost arestat
Tânărul din Vaslui care a intrat în şcoală înarmat cu un cuţit a fost arestat

Te îngrozeşti când auzi ce se întâmplă în şcolile din România. Un profesor de sport de la o şcoală privată din Capitală a fost arestat pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual o elevă de clasa a treia. Un alt profesor de arte marţiale din oraşul Ovidiu a fost reţinut pentru că ar fi violat fetiţe de 7 şi 8 ani.

Bucureşti. Profesorul de educaţie fizică are 40 de ani şi este acuzat că săptămâna trecută ar fi atras fetiţa de 9 ani într-o încăpere de lângă sala de sport, sub pretextul că vrea să-i ofere ceva. „Acolo  a pipăit-o în zona intimă şi i-a dat pantalonii jos”, a povestit mama fetiţei de clasa a III-a. Totul a ieşit la iveală după ce învăţătoarea a sesizat că eleva refuză să mai meargă la ora de sport şi, întrebată ce s-a întâmplat, a povestit totul. Învăţătoarea a anunţat conducerea şcolii, dar profesorul nu a păţit nimic până vineri, când mama copilei a mers la poliţie şi a depus plângere, precizează digi24.ro. Profesorul a fost reţinut vineri pentru 24 de ore, iar ieri a fost dispusă arestarea lui pentru 30 de zile.

Constanţa. Tot vineri, 30 martie, un antrenor de arte marţiale (şi el în vârstă de 40 de ani) a fost reţinut sub acuzaţia că ar fi violat şi agresat sexual trei fetiţe de 7 şi 8 ani: pe una în toamna anului 2015, pe alta în vara lui 2017, iar ultimul caz în luna martie a acestui an. Potrivit adevarul.ro, George Vioreanu are un club care funcţiona la domiciliul său din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa.Botoşani. În alte şcoli, profesorii sunt ei înşişi victime. Săptămâna aceasta, un profesor de geografie de la un liceu din Botoşani a fost bătut în timpul orei de doi elevi: unul de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a. Adevarul.ro precizează că profesorul l-a găsit pe elevul mai mare la catedră atunci când a intrat în clasă, a încercat să-l trimită în bancă, însă acesta a ripostat. O altă variantă arată că elevul, nemulţumit de o remarcă a profesorului, s-a dus direct la catedră pentru a-l lovi. Apoi a intrat în clasă prietenul agresorului, elev în clasa a VI-a, care a intervenit cu alte lovituri.Vaslui. Un tânăr de 24 de ani din localitatea vasluiană Oneşti a intrat în şcoală înarmat cu un cuţit, supărat că nu i se dă voie să mai aibă contact cu iubita lui, o elevă de 14 ani din clasa a VII-a. Aceasta se afla împreună cu mama ei şi cu profesoara de limba română în cancelarie, când agresorul a intrat peste ele, a înfipt cuţitul în masă şi le-a ameninţat cu moartea. Apoi a tăiat-o pe copilă pe mâini cu cuţitul şi a sechestrat-o. Tânărul a fost arestat preventiv, iar fata a ajuns la spital.

simeon stalpnicul png

«Violenţa în şcoli, o problemă gravă în România»

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) solicită Guvernului României să ia măsuri urgente prin care să asigure paza şi protecţia în unităţile de învăţământ. „În ultimii ani, cea mai mare parte a şcolilor din România a rămas fără paznici, din cauza lipsei de finanţare”, atrage atenţia preşedintele FSLI, Simion Hancescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net