Cât costă şi de unde cumperi carnea de miel în ţară

Ultima actualizare:

AradCrescătorii de ovine din judeţ au la dispoziţie două pieţe pentru a vinde carnea proaspătă: Piaţa Catedralei şi Piaţa Mihai Viteazul. Dacă în magazin carnea se vinde cu 28 de lei kg, în piaţă preţul e de 22 de lei kg.

BraşovÎn supermarket se vinde doar miel de import, cu 30 de lei kg.

ClujÎn Cluj Napoca se găsesc puncte de sacrificare a animalelor în piaţa Mihai Viteazul, Flora, Zorilor, IRA şi Hermes. Mieii vii se pot cumpăra din târgurile de animale de la Huedin, Câmpia Turzii, Turda şi Gherla. În halele din piaţa Mihai Viteazul, mielul tăiat se vinde cu 25-28 de lei kilogramul.

ConstanţaÎn pieţele din Constanţa municipalitatea a impus un preţ denumit „corect": 25 de lei kilogramul de carne de miel. Măcelăriile musulmane fac însă diferenţierea pe categorii de carne oscilând cu preţurile între 15 şi 30 de lei pe kilogram.

IaşiDacă ar fi să cumpere direct de la producători, ieşenii ar putea plăti 15 lei kilogramul de miel tăiat şi chiar 10 lei kilogramul de miel viu. În pieţe şi magazine preţurile la miel variază între 18-25 lei kilogramul.

Prahova Fermierii din Prahova au scos marfa la vânzare şi pe Internet. Un kilogram de miel cumpărat de pe Internet costă 15 lei în viu şi 20 de lei sacrificat. În cea mai mare piaţă din Ploieşti mielul costă 25 de lei kilogramul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net