Am mâncat pe săturate, acum muncim la aparate

sala.jpg

Clubul Moving
Unii bucureşteni au petrecut ziua liberă la Clubul Moving
Foto: Dorin Constanda

Munţi de fripuri, cârnaţi, piftie, salată boeuf, cozonac şi o grămadă de alte dulciuri. Acesta a fost meniul de bază pentru români în perioada Sărbătorilor. Delicios, dar cu multe calorii. Cine ţine la siluetă a şi intrat în sala de fitness.

Kilogramele adunate de Crăciun şi Revelion se ard la sală. Aşa se face că bucureştenii au luat cu asalt, ieri, în a doua zi a Anului Nou, sălile de fitness. Mai toate aparatele erau ocupate. Unii alergau de zor pe bandă, alţii dădeau din picioare la bicicletă. Se ştie că mişcarea face minuni, iar exerciţiile care te suprasolicită topesc grăsimea.

ana-alearga.jpg

An
Ana a alergat pe bandă 60 de minute şi a ars 500 de calorii
Foto: Dorin Constanda

”Am mâncat pe săturate, acum muncim la aparate. Am reuşit să mă menţin cât de cât, dar am făcut sport zilnic”, ne-a spus Ana Tănase, 20 de ani. Nu la fel de norocos a fost, însă, şi Ştefan. ”M-am îngrăşat vreo trei kilograme în perioada asta. Acum trag tare de fiare. Azi am de gând să stau la sală vreo două ore”, ne-a mărturisit tânărul de 20 de ani.

 

Au pus pe ei 2-3 kilograme

stefan.jpg

Ştefan
Ştefan şi-a lucrat picioarele
Foto: Dorin Constanda

Ca să ai randament, instructorii te sfătuiesc să începi cu exerciţii cardio, pe bandă sau bicicletă, şi să continui cu exerciţii de tonifiere, pentru musculatură. Nu e bine să dai totul din prima zi, aşa că dozează-ţi efortul. E şi mâine o zi! În plus, nu uita de alimentaţie. Ca să revii la silueta de dinainte, nutriţinoştii te învaţă să uiţi de carne şi de dulicuri, să mânânci fructe şi legume, să bei ceaiuri care ajută digestia, să eviţi alcoolul şi să bei multă apă plată. Dacă nu reuşeşti să-ţi faci abonament la o sală de sport, aleargă prin parc, fă abdomene acasă şi foloseşte aparatele de fitness montate în parcuri. Baftă!

 

S-au relaxat la piscină şi masaj, după ce au transpirat

bazin.jpg

Bazinul clubului
Bazinul clubului este preferatul clienţilor
Foto: Dorin Constanda

Au lucrat ore-n şir la aparate, iar pentru rezultate garantate au intrat şi la piscină. Câteva ture de bazin au fost perfecte. Alex s-a răsfăţat şi cu o şedinţă de masaj. ”A fost dumnezeiesc. Sala, piscina şi masajul este reţeta ideală pentru slăbit”, este de părere bărbatul. Un abonament lunar la un astfel de club, valabil toată ziua, costă 149 de euro, iar cele valabile doar până la ora 16.00, 119 euro. Ai posibilitatea să plăteşti pentru un an întreg, iar preţul variază între 550 şi 750 de euro.

masaj.jpg

Alex masaj
Alex s-a relaxat la masaj
Foto: Dorin Constanda
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1