8 electrocasnice pe care trebuie să le ai în bucătărie

Într-o bucătărie utilată îţi este mai mare dragul să găteşti! Iar gustul mâncărurilor parcă este mai bun atunci când foloseşti aparatură performantă potrivită. Dacă vrei să mergi la cumpărături, trebuie să ştii ce produse electrocasnice nu ar trebui să-ţi lipsească din bucătărie. Uite ce să alegi!

Aparat de gătit în aburi

Dacă ştii că îl vei folosi pentru o cantitate mai mare de alimente, cumpără un aparat cu trei sau chiar patru recipiente. Unele modele au recipient special pentru gătit orez. Coşurile pot avea dimensiuni diferite şi o capacitate între 1 şi 4 litri. Puterea de gătit diferă de la model la model. Este recomandat să alegi un aparat de gătit în aburi care are o putere mai mare.

Sandwich-maker

Optează pentru un model fabricat de o firmă consacrată care îţi va oferi şi garanţie la produs. Înainte de a cumpăra un sandwich maker trebuie să te gândeşti dacă este cazul să alegi un model pentru două sau patru sandwich-uri. Asta depinde foarte mult de numărul membrilor familiei tale. De asemenea, alege modele care prezintă plăci anti-aderente.

Prăjitor de pâine

În cazul în care consumi multă mâncare semipreparată, alege un aparat cu mai multe funcţii. Pe lângă prăjire, vei avea posibilitatea să dezgheţi şi să reîncălzeşti produsele. Un aspect important este dimensiunea fantelor. Unele produse au fante speciale pentru felii de pâine, baghete, cornuri, tarte etc.

Blender

Dacă doreşti să prepari băuturi cu gheaţă, caută un aparat puternic, cu lame rezistente din oţel inoxidabil. Alege un model cu recipient din sticlă deoarece este mai rezistentă.  

Maşină de tocat electrică

O maşină de tocat poate mărunţi multe tipuri de alimente. Dispozitivele şi accesoriile diferă însă destul de mult. Uite ce-ai putea alege: accesoriu pentru cârnaţi, paste, prăjituri, dispozitiv pentru prepararea sucului de roşii, tocător şi separator de seminţe şi coji, presă pentru citrice.

Maşină de făcut pâine

Unele aparate coc numai pâini de 500 g, altele au o capacitate mai mare. Ia un model cu capacitatea minimă de 1000 g chiar dacă vrei să coci pâini de 750g.

Filtru de cafea

Dacă bei multă cafea, ar trebui ca volumul recipientului în care o păstrezi să fie mai mare. Materialul din care e fabricat trebuie să fie din sticlă termorezistentă, iar produsul să fie dotat şi cu câteva funcţii precum cea antipicurare.

Mixer

Atenţie la modelul pe care îl alegi: mixer cu vas şi blender, mixer de mână cu palete, mixer pentru prepararea băuturilor, pentru creme şi sosuri etc. Un set conţine un corp de bază, cuţite, mixer cu sită, bătător, capace, castron. Un mixer bun trebuie să fie dotat cu un sistem avansat de reglare a vitezelor. 

Uite ce găseşti în magazine!

Aparat de gătit în aburi:159,9 lei. Magazin: Altex

CLIIMA20131025_0091_1.jpg

Uite ce găseşti în magazine!

Aparat sendvişuri: 54,9 lei. Magazin: Domo

CLIIMA20131025_0095_1.jpg

Uite ce găseşti în magazine!

Cântar E-boda: 49,9 lei Magazin: Domo

CLIIMA20131025_0094_1.jpg

Uite ce găseşti în magazine!

Cafetieră:  129,9 lei Magazin: Flanco

CLIIMA20131025_0093_1.jpg

Uite ce găseşti în magazine!

Prăjitor pâine Rohnson: 99,9 lei. Magazin: Altex

CLIIMA20131025_0092_1.jpg

Uite ce găseşti în magazine!

Loading...