11 produse care-ţi golesc buzunarele degeaba

CLIIMA20120119_0114_1.jpg

Unele paste de dinţi cu preţ mediu pot fi foarte eficiente.
Citeste tot despre: 

Alegi cosmetice parfumate?

Nu te-ai surprins niciodată cumpărând acetonă parfumată în loc de acetonă simplă? Sunt multe cazuri în care alegem produse cosmetice care miros, fără să ne gândim că, de fapt, acestea au aceleaşi efecte că şi cele inodore.

În schimb, pierdem nişte bani din buzunar pentru că produsele parfumate costă mai mult.

Fără odorizante pentru maşină

Când îţi speli maşina la spălătorie eşti tentat să cumperi şi un odorizant prentru habitaclu. Află că este foarte simplu să păstrezi un aer plăcut fără prea multă cheltuială cu produse pe care le ai deja în casă: boabe de cafea, bicarbonat de sodiu sau cărbune împachetat într-un săculeţ din material textil.

Iei hârtie igienică în trei straturi?

Trebuie să fie moale, pufoasă, în cât mai multe straturi, colorată şi parfumată. Aşa cum ai văzut tu în reclama de la televizor.

Astfel, ajungi să cumperi hârtie igienică „de lux" la preţuri care nu merită. Oare chiar îţi trebuie aşa ceva?

Şampon cu balsan

Acest produs are o cantitate destul de mică de balsam ca să fi muţumit de rezultat. Aşa că nu faci nici o economie dacă achiziţionezi un şampon 2 în 1.

Mixer cu bol

Chiar dacă ai impresia că acest mixer va face treaba în locul tău, acest lucru nu este adevărat. La începutul operaţiunii, compoziţia este într-o cantitate mică. Aparatul trebuie ajutat de tine pentru a omogeniza crema.

Exfoliant pentru buze

Sunt absolut inutile şi arunci banii pe fereastră, în loc să recurgi la o tehnică ieftină şi simplă. Aplică balsam pe buze şi cu o cârpă moale umedă masează delicat buzele pentru o exfoliere blândă. Astfel vei îndepărta stratul uscat fără să-ţi iriţi buzele.

Atenţie la detergent!

Evită detergenţii amestecaţi cu balsam. Aceştia nu vor da acelaşi randament ca produsele cumpărate separat, deoarece cantitatea de balsam este foarte mică. În astfel de cazuri, e recomandat să cumperi un detergent şi, separat, un balsam.

Produse pentru vârfurile despicate

În afară de foarfecă, niciun produs care-ţi promite acest lucru nu merită banii pentru că nu va reface structura părului.

În schimb, poţi să mizezi pe produsele care previn deteriorarea părului sau să aplici măşti naturale cu avocado, ou, miere de albine, ulei de cocos nerafinat, ulei de măsline, ulei de ricin.

Produse de întinerire

Produsele cosmetice care previn îmbătrânirea îşi au rostul lor, însă cele care promit întinerirea nu pot în nici un caz să dea timpul înapoi.

Persoanele care au deja riduri vor observa cu greu rezultate propriu-zise în urma folosirii unor astfel de produse cosmetice. Pentru o îmbunătăţire vizibilă se poate apela doar la chirurgia estetică.

Pasta de dinţi care albeşte

Pastele de dinţi scumpe nu sunt întotdeauna mai bune decât cele ieftine.

Unele paste de dinţi cu preţ mediu pot fi foarte eficiente. Nu ai să găseşti niciodată pe rafturile din supermarket pastă care albeşte dinţii.

Şi ambalajul cadourilor costă

Fie că vrei să cumperi câteva fire de trandafir, o floare în ghiveci sau un cadou anume, toate acestea trebuie împachetate.

Probabil că nu ai făcut niciodată o socoteală exactă, dar un produs care nu este împachetat în cutie, cu folie colorată şi funde decorative te va costa mult mai puţin decât unul ornat ca o sorcovă.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5