Şocant! Pui aruncaţi de vii în malaxor VIDEO

Ultima actualizare:

Activiştii pentru drepturile animalelor au făcut publice imagini surprinse cu o cameră ascunsă, în care mii de pui masculi de găină sunt aruncaţi de vii într-un malaxor dintr-o fabrică din SUA şi transformaţi în pastă, scrie Adevărul.

Organizaţia “Mercy for Animals” a declarat că a obţinut filmul printr-o investigaţie sub acoperire la crescătoria de pui Hy-Line International din Spencer, Iowa , dar spun ei, astfel de tratament şocant şi extrem de crud are loc peste tot în industria de carne de pui.

Pe de altă parte, cei de la incubator se apără spunând că prioritatea lor este grija păsărilor şi a angajaţilor săi, iar o investigaţie a fost lansată de conducerea crescătoriei imediat după apariţia imaginilor.

Membrii organizaţiei “Mercy for Animals” au spus că aproape 150.000 de pui masculi sunt separaţi de femele şi fiindcă sunt inutili întrucât nu pot depune ouă, sunt aruncaţi în malaxor şi tăiaţi de vii în mii de bucăţele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net