Şoc! Mona Lisa, mama urmaşului lui Iisus

Citeste tot despre: 

După ce a descoperit în ochii Mona Lisei un cod secret de cifre şi litere, istoricul de artă Carla Glori vine cu o nouă ipoteză: tabloul ascunde secretul urmaşilor lui Iisus Hristos.

Teoria lui Glori se bazează pe cartea lui Dan Brown "Codul lui Da Vinci". Conform acestuia din urmă, Iisus a fost căsătorit cu Maria Magdalena şi a avut urmaşi.

Acest secret a fost apărat cu sfinţenie de Biserică până în prezent. Astfel, conform teoriei lui Brown, "Sfântul Graal", adică potirul lui Iisus din "Cina cea de taină" înseamnă "Sânge regal", adică urmaşul lui Iisus.

Copilul Mariei Magdalena a avut la rândul lui urmaşi ajungând până în zilele Giocondei. În spatele Mona Lisei se descoperă podul de peste râul Trebbia din Bobbio, în apropiere de Piacenzza şi cifra 72.

După mâini, piept, formele feţei şi faldurile de pe pântec, Mona Lisa ar fi însărcinată. Registrul de interpretare oferit de Glori este acela că cifra 72 de pe fundal spune la a câta generaţie de urmaşi a lui Iisus se ajunsese în secolul XVI şi faptul că Mona Lisa a fost una din mamele urmaşului Mântuitorului, informează Daily Mail.

Mona Lisa se numea Bianca Giovanna Sforza. Bianca era fata lui Ludovico il Moro, un nobil care a controlat Bobbio (localitate aflată la 45 de kilometri de Piacenza) şi care a trăit acum 500 de ani.

Vezi şi:

“Codul lui Da Vinci” este adevărat: s-au descoperit cifre şi litere în ochii Mona Lisei

În ochii Monalisei este scris adevărul despre Iisus

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1