Slobozia: Încă o sinucidere marca Mădălina Manole

Ultima actualizare:

După Elena Constantin, şi Gherghina Udrescu a copiat gestul necugetat al Mădălinei Manole şi şi-a pus capăt zilelor cu Furadan, informează Adevărul de Seară Slobozia.

Înainte de a-şi lua viaţa, Gherghina şi-a avertizat familia cu privire la gestul necugetat pe care avea de gând să îl facă. Gherghina Udrescu avea 40 de ani şi locuia împreună cu soţul său în comuna ialomiţeană Bărăcăneşti.

Acesta este cel de-al doilea caz de sinucidere cu Furadan înregistrat pe raza judeţului Ialomiţa, după ce săptămâna trecută Elena Constantin, o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Ograda, şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi substanţă.

Ca şi Gherghina Udrea, Elena Constantin şi-a avertizat şi ea soţul. „Se uita la ştiri, iar, apoi, a venit la mine, s-a uitat în ochii mei şi mi-a zis: «Dacă fata asta frumoasă a ales o moarte atât de simplă, ce ar fi să încerc şi eu?!». Nu am luat, însă, în seamă aceste vorbe“, rememorează bărbatul Elenei Constantin.

„În ambele cazuri, moartea celor două femei a fost violentă. Ele au suferit o insuficienţă cardio-respiratorie, din cauză că au ingerat o substanţă chimică puternică, în speţă Furadan“, a declarat Maria Silaghi, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Ialomiţa.

Probele prelevate de medicii legişti ialomiţeni în ambele cazuri au fost trimise pentru analize amănunţite şi la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net