SIDA: Cea mai mare minciună din istoria medicinei?

Ultima actualizare:

"Nu cred că SIDA este incurabilă. Sistemul imunitar slăbit este o problemă care ne bântuie de 200 de ani. Poate fi rezolvată. Virusurile aflate în sângele celor care au SIDA nu reprezintă cauza acestei boli, ci tocmai o consecinţă a imunodeficienţei. Oamenii cred că SIDA nu poate fi vindecată, deoarece în anii '80, doi doctori, americanul Robert Gallo şi francezul Luke Montanye, au reuşit să convingă lumea că această boală este cauzată de "virusul deficienţei imunitare umane" (HIV).

Totuşi, acest virus nu poate fi identificat în corpul omenesc. Pacienţii bolnavi de SIDA sunt diagnosticaţi prin teste care identifică în sânge anticorpi, şi nu HIV. Când anticorpii sunt prezenţi în sânge, nu înseamnă că acesta este şi infectat de vreun virus", declara Gor Shirdel, doctor în medicina din Irlanda, care a vindecat doi oameni de "boala secolului".

Conform aceluiaşi cercetător, astăzi, nu mai puţin de 6.000 de doctori şi cercetători de renume din toată lumea s-au raliat oficial ideii că SIDA poate fi vindecată, potrivit site-ului Descoperă.

Între aceştia se numară şi Robert Willner care, în 1993, s-a injectat singur cu sângele unvirus,ui pacient infectat cu HIV, fără a fi la randul său infectat. A declarat că a vrut să puna astfel capăt celei mai mari minciuni din istoria medicinei.

"Atunci când pacienţii cu deficienţe imunitare sunt expuşi virusurilor sau bacteriilor mor de tuberculoză, de pneumonie, de surmenaj şi salmonella. SIDA este asociată cu zeci de boli care nu sunt legate direct de ea. Nicio persoană nu a murit, propriu-zis, de SIDA. Este doar o afacere profitabilă pentru marile companii farmaceutice şi pentru organizaţiile medicale internaţionale", a mai adăugat Shirdel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net