Şi-a tăiat penisul şi l-a ascuns sub pat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicolae Comîrgean (45 de ani) din Unţeşti, Vaslui, s-a supărat pe viaţă după o ceartă de pomină cu nevasta şi amanta. Cunoscut ca un adevărat gigolo, omul şi-a tăiat cu lama penisul şi scrotul după ce a văzut că nici una din femei nu-l mai doreşte. Internat în spital la Iaşi, bărbatul a povestit pentru Click! toată suferinţa prin care a trecut din cauza dragostei.

Nicolae Comîrgean din satul vasluian Unţeşti muncea ca zilier la o fermă din Avereşti. Omul, spun cunoscuţii acestuia, avea două patimi: alcoolul şi femeile. În urmă cu cinci ani, nevasta, Angela Comîrgean, a luat cei patru copiii pe care-i aveau împreună şi l-a părăsit.

A plecat în lumea ei, dar n-a cerut divorţul. Disperat, Nicolae a găsit repede o înlocuitoare, pe Daniela Siminic (35 de ani). Amanta i-a făcut un copil, dar sătulă de bătăi şi scandaluri l-a părăsit şi ea în urmă cu câteva săptămâni.

Marţi seară, nebun de furie că nici una dintre femei nu-l mai doreşte, Nicolae Comîrgean s-a hotărât să rămână fără "bărbăţie".

Şi-a tăiat cu o lamă penisul şi scrotul, apoi le-a aruncat într-o pereche de pantaloni pe care i-a ascuns sub pat.

"Sunt disperat că nu mă mai iubeşte nici una. Am sunat-o pe Angela şi pe Daniela să vină la mine dar amândouă mi-au spus să le las în pace. Şi-au găsit pe alţii, iar eu am rămas singur. Îmi pare rău de ce am făcut, dar dacă nimeni nu mă mai dorea...", a declarat pentru Click! Nicolae Comîrgean, internat la Spitalul Parhon din Iaşi unde a fost operat.

După ce şi-a tăiat penisul şi scrotul, Nicolae Comîrgean a rezistat o noapte întreagă la ferma din Avereşti unde muncea, până să fie descoperit de colegi.

"Când l-am văzut, mi-a zis: "Băi, eu mor! Mi-am tăiat p.... cu lama", a spus Ion Leonte, coleg cu Nicolae. "Nu ne-a venit nici nouă a crede. Apoi ne-a arătat, nu mai avea nimic între picioare. Am chemat salvarea şi apoi am găsit prin fermă şi pantalonii în care era penisul tăiat", a spus şi Masile Mavrean, un alt coleg.

Citeşte şi:Un bărbat i-a smuls testiculele prietenului săuUn columbian s-a castrat pentru a nu-i fi infidel soţiei - VIDEOTribunalul Bucureşti a decis că Naum Ciomu poate practica din nou medicina«Ciomu II» îi plăteşte 200.000 € daune pacientului schilodit

Amanta: «E un beţivan ratat!»

Daniela Siminic, amanta lui Nicolae, nu s-a lăsat deloc impresionată de gestul fostului iubit.

„Am cu el un o fetiţă de doi ani, dar nu mă mai interesează. Mi-am găsit alt bărbat. Neculai e un beţiv ratat şi mă săturasem să mă bată tot timpul. Tot a mai tras de mine să ne împăcăm, dar i-am zic că nu mai are nicio şansă", a spus amanta.

„Şi-a bătut toate femeile pe care le-a avut şi a tot umblat de la una la alta. A avut vreo şapte-opt femei până acum, dar nu au rezistat lângă el", a mai spus femeia.

«Funcţia sexuală e compromisă»

Specialiştii spun că bărbatul nu va avea probleme legate de funcţia de urinare, însă funcţia sexuală este complet compromisă.

simeon stalpnicul png

„Cu siguranţă, o parte din uretră a rămas pe loc, ceea ce înseamnă că poate fi reconstruită, iar pacientul va putea urina pe cale naturală. În ceea ce priveşte funcţia sexuală, este foarte puţin probabil că va putea fi reluată", ne-a explicat prof. dr. Ionel Sinescu, şeful Centrului de transplant urologic, din cadrul Spitalului Fundeni din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net