Şi-a înjunghiat bărbatul de nervi, după o ceartă cu o amică

Ultima actualizare:

Carabinierii din Avellino (50 de kilometri est de Napoli) au fost solicitaţi miercuri noapte să intervină într-o ceartă a unui cuplu de români, informează adevarul.it. Nu mică le-a fost surprinderea să constate că rolurile împământenite într-un cuplu erau inversate.

Femeia ieşise la băut cu o prietenă şi s-a întors acasă în stare avansată de ebrietate şi foarte nervoasă. Mai mulţi locuitori din zonă au declarat carabinierilor că cele două femei s-au certat în mod violent până când românca a ajuns acasă. În loc să se calmeze, conaţionala a pus mâna pe două cuţite de bucătărie şi a decis să-şi verse nervii pe partenerul ei.

Carabinierii relatează că românul nu a încercat să opună rezistenţă ci doar s-a ferit de loviturile de cuţit. Soarta a vrut ca acesta să scape cu viaţă întrucât s-a ales cu mai multe răni, dintre care şi unele la gât. Medicii de la spitalul din Avellino au estimat că bărbatul va avea nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale şi au confirmat că dacă anumite răni erau puţin mai adânci ar fi putut fi fatale.

Află aici ce pedeapsă a primit femeia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net