Şi-a abandonat bebeluşul la maternitate

Ultima actualizare:

La maternitatea de la Spitalul Judeţean Târgu Jiu a fost abandonat de trei zile un nou-născut. Poliţia o caută pe mama acestuia, o tânără de 19 ani din comuna Runcu, care a fugit din spital imediat după naştere, scrie Adevărul

La secţia de maternitate a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu a fost adus pe lume un băieţel pe care mama s-a l-a abandonat imediat după naştere. Este vorba de o tânără de 19 ani din comuna Runcu care este în prezent căutată de poliţie ea nefiind de găsit la domiciliu.

Bebeluşul părăsit în prima zi de viaţă avea 2,900 kg la naştere fiind ţinut la incubator. "Duminică dimineaţa a fost născut băieţelul iar după amiaza a fost dus în salon, la mama lui dar spre seară am constatat ca mama nu mai era în salon şi nici nu s-a mai întors de atunci. Bănuind că a abandonat copilul acolo am anunţat poliţia şi Protecţia Copilului", a precizat dr. Luminiţa Olănescu de la Maternitatea Târgu Jiu.

Poliţia a căutat-o pe tânără la domiciliul din Runcu, unde locuia împreună cu părinţii, dar aceasta nu e de găsit fiind deschis şi un dosar pe numele acesteia, ea urmând să fie cercetată pentru abandon de familie. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, a precizat că se vor continua cecretările în acest caz.

Medicii de la maternitate au sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj care urmează să decidă ce formă de protecţie socială se va alege pentru nou născut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net