Selecţionerul Coreei de Sud: "E dificil să baţi Grecia"

Ultima actualizare:

"Primul meci este dificil la orice turneu. Jucătorii noştri au evoluat bine, au fost foarte bine pregătiţi şi acest lucru ne-a ajutat. Însă suntem abia la început şi avem alte meciuri de pregătit. Trebuie să continuăm să progresăm. Personal, sunt bucuros. Când ne-am aflat în atac, am fost buni, chiar dacă am fi putut face şi mai mult. Jucătorii noştri s-au deplasat foarte bine, pasele au fost rapide. Când joci cu o echipă ca Grecia, este dificil să câştigi, iar după ce am marcat am făcut astfel încât să evităm ca grecii să contraatace", a spus Hug Jung-moo, care a precizat că Argentina se numără printre favoritele de la CM.

Căpitanul naţionalei sud-coreene, Park Ji-sung, autorul celui de-al doilea gol, a fost desemnat omul meciului. "Este o mare onoare pentru mine că am fost ales omul meciului. Am obţinut un rezultat bun şi sunt fericit. Este prima ediţie a CM în Africa de Sud şi sunt încântat că am câştigat această partidă. Argentina este cea mai puternică echipă din grupă, ar putea ajunge până în finală, are mulţi jucători de nivel înalt. Noi am întâlnit Spania într-un meci amical, înainte de Cupa Mondială, şi cred că se poate întâmpla orice. Am înscris trei goluri la CM, de la începutul carierei mele, şi sunt onorat", a declarat fotbalistul sud-coreean.

Reprezentativa Coreei de Sud a învins Grecia, sâmbătă, pe arena Nelson Mandela Bay (Port Elizabeth), cu scorul de 2-0 (2-0), în primul meci al grupei B de la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net