Se iubesc la nebunie: ea are 33 şi el 83 de ani! Cum comentezi?

Cătălin Măruţă a avut invitaţi în emisiunea de astăzi pe baritonul John Modinos şi pe frumoasa lui soţie, românca Roxana.

Nimic spectaculos până aici.

Însă, cum ar suna dacă am spune: pe platoul emisiunii "Happy Hour" a venit invitat unul dintre cei mai cunoscuţi baritoni din lume, în vârstă de 83 de ani, împreună cu nevasta lui de 33 de ani.

Cei doi trăiesc o poveste de iubire la diferenţă de 50 de ani şi sunt extrem de fericiţi.


"Când am hotărât să mă căsătoresc cu Roxana, am văzut că dragostea este foarte puternică.

Am o soţie fermecătoare şi foarte inteligentă. Orice îşi pune în gând reuşeşte", a spus baritonul.

El a mai explicat că nu pune urechea la ce spun oamenii şi că dacă ar face asta, nu ar mai fi apucat vârsta de 83 de ani.

Întrebat de Măruţă dacă nu crede că Roxana l-a luat pentru bani, Modinos a zis: "Pentru că sunt un artist de succes, toată lumea crede că sunt bogat.

Sunt bogat în experienţă. Am avut mulţi bani pe mână, dar mi-a plăcut să trăiesc şi i-am cheltuit pe toţi. Nu am bani. Am o pensie de aproximativ 3000 de euro pe lună".


În ceea ce priveşte relaţia lor, Roxana a mărturisit: "John este un spirit foarte tânăr. Este iubirea vieţii mele. Poate că este imposibil de crezut, dar eu asta simt. Sunt fericită".

Cătălin a continuat cu întrebările înţepătoare şi i-a rugat să-i explice cum sună pentru ei expresia: "Până când moartea ne va despărţi".


"Eu simt că nu ne va despărţi niciodată nimic. Eu am presimţirea că John a existat în viaţa mea cândva şi va rămâne bărbatul vieţii mele. Căsnicia noastră este din dragoste", a declarat Roxana.

Loading...