Scandal pe seama morţii caracatiţei Paul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nebunie mare după decesul caracatiţei Paul. Nu o plâng atât pariorii care şi-au pierdut „sursa de inspiraţie”, ci o regizoare chineză, care întâmplător sau nu, face un film care se numeşte chiar „Cine a omorât caracatiţa Paul?”.

Germanii de la Sea Life Aquarium din Oberhausen au anunţat dispariţia animalului care a nimerit opt pronosticuri din opt la Campionatului Mondial din Africa de Sud, dar şi evoluţiile nemţilor la europeanul din 2008. Nu toată lumea este însă împăcată cu ideea decesului caracatiţei.

Regizoarea Jiang Xiao are o teorie menită să producă un adevărat cutremur!

Potrivit tabloidului britanic „Daily Mail", chinezoaica afirmă că Paul a murit în luna iulie, chiar înainte cu două zile de finala Cupei Mondiale, iar nemţii au decis să muşamalizeze acest lucru şi au înlocuit caracatiţa cu alt exemplar.

„Toate arată la fel, aşa că nu era mare lucru să o schimbe", este argumentul pe care Jiang Xiao îl prezintă pentru a-şi suţine teoria.

„Nu este nimic adevărat. Caracatiţa Paul nu a murit în vară, ci acum, în octombrie. Avea doi ani şi jumătate, vârsta medie la care mor aceste animale. A decedat din cauze naturale", a venit răspunul din partea celor de la la Sea Life Aquarium prin vocea purtătorului lor de cuvânt.

În plus, acesta pune declaraţiile chinezoaicei pe seama faptului că asiatica vrea să-şi facă publicitate şi să fie în centrul atenţiei pentru că urmează să lanseze cel mai recent film, care, ironia sorţii, se numeşte

„Cine a omorât caracatiţa Paul?". Jiang Xiao respinge acuzaţiile germanilor şi spune că i se pare straniu că aceştia au anunţat moartea animalului la scurt timp după ce le-a cerut să colaboreze pentru noua sa peliculă: „Am strâns foarte multe informaţii pentru film şi, din datele mele, sunt 70% sigură că moartea caracatiţei nu a venit acum".

Paul a ghicit şi câştigătoarea titlului mondial din 2010

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net