Şase soldaţi israelieni filmaţi dansând în timpul misiunii în Palestina - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şase soldaţi israelieni riscă pedeapsa cu înschisoarea după ce au dansat în timp ce patrulau pe o stradă din Palestina. Imaginile au fost surprinse şi postate pe youtube, declanşând reacţii vehemente din partea armatei.

O filmare cu soldaţii israelieni care se opresc din patrulare şi încep să danseze pe melodia "Tick Tock" a cântăreţei americane Kesha a fost difuzată de mai multe televiziuni luni seara. scrie adevărul.ro.

Iniţial înregistrarea a apărut pe youtube, iar autorul ei i-a identificat pe soldaţi ca făcând parte din armata israeliană prezentă în oraşul Hebron din Palestina. Autorul a retras filmarea de pe youtube, dar televiziunile israeliene au preluat imaginile şi le-au difuzat în mai multe rânduri.

Şase soldaţi care patrulau se opresc pe o stradă pustie din Hebron şi încep să danseze cu mişcări amuzante de Macarena, scrie AP. În timpul patrulării, cei şase bărbaţi încep brusc să danseze, coordonarea lor făcându-i pe jurnaliştii americani să se întrebe dacă nu cumva soldaţii au repetat dansul înainte.

Armata i-a informat pe comandanţii trupelor din Nahal despre incident şi soldaţii riscă acum pedepse cu înschisoarea.

Un ofiţer de la Centrul de Comandă din Hebron a încercat să explice atitudinea soldaţilor: "Situaţia în această zonă este acum destul de calmă, nu mai avem niciun incident, soldaţii se plictisesc şi ajung să se comporte în acest mod", a spus ofiţerul.

Vezi video aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net