S-a împuşcat în cap, încercând să-şi impresioneze prietenii - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat din Bucureşti s-a împuşcat, accidental, cu un pistol cu glonţ, pierzându-şi viaţa, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

În urma unei sesizări, poliţiştii bucureşteni de la Servicul Omoruri au identificat, sâmbătă seara, într-un imobil din sectorul 2, cadavrul unui bărbat de 30 de ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că, aflându-se în imobil împreună cu patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, bărbatul a scos un pistol pe care îl avea asupra sa, cu intenţia de a-l arăta celor de faţă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul pe nume Raimund Welther, a dezasamblat arma şi le-a arătat celorlalţi că are cartuşe cu glonţ, după care a reasamblat-o şi a îndreptat-o către cap, iar apoi, fără să conştientizeze că în urma manevrelor efectuate avea un cartuş pe ţeavă, a apăsat pe trăgaci, împuşcându-se mortal.

„În cameră se afla victima împreună cu patru tineri, doi în vârstă de 18 ani, unul de 16 ani şi unul de 20 de ani. Raimund Welther a scos un pistol, l-a dezasamblat, le-a arătat că are cartuşe cu glonţ, după care l-a asamblat şi l-a îndreptat către cap, iar apoi, fără să conştientizeze, a apasat pe tragaci, provocându-şi o plagă prin împuşcare şi decedând pe loc", a spus Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Poliţiştii mai spun că bărbatul avea permis de port-armă dar pentru un pistol cu bile nu şi pentru pistolul ucigaş.

"Arma are gloanţe de calibrul 9 mm şi numai militarii, poliţiştii, demnitarii şi magistraţii au dreptul să deţină o astfel de armă", a mai spus Christian Ciocan.

Cadavrul a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală din Bucureşti, pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri al Poliţiei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

Vezi VIDEO de la locul faptei

Tatăl nu ştie ce căutau martorii crimei în casă

Cazul dă multă bătaie de cap atât poliţiştilor cât şi familiei. Părinţii victimei spun că nu înţeleg nimic din ceea ce s-a întâmplat şi nici ei nu cred că este vorba despre o sinucidere. Friederich Ervin Welther, tatăl lui Raimund, a povestit reporterilor de la „Adevărul de Seară" că băiatul lui avea mai multe afaceri şi că putea face rost oricând de o astfel de armă.

„Era tânăr şi în lumea în care se învârtea putea să facă rost oricând de o armă a armatei. Putea să facă orice, suntem nemţi şi putem face orice aici",

„Era în depresie", spun vecinii

Tatăl era singur acasă când a fost vizitat de reporterii „Adevărul de Seară" şi aşteptarea era prea apăsătoare iar necunoscutele tragediei erau prea multe, aşa că se plimba dintr-un capăt în altul al casei în căutarea unor răspunsuri. „Soţia e la morgă. De când s-a întâmplat nenorocirea mă plimb aşa. Sunt cu toţii nişte jigodii care vor să ne facă rău. Nu se va şti se s-a întâmplat cu adevărat cu fiul meu", a adăugat bătrânul.

Vecinii părinţilor spun că-l cunosc pe Raimund de când era copil şi că ştiu doar că avea nişte afaceri în domeniul IT,  dar că părea un tânăr liniştit căruia nu i-ar fi stat bine cu o armă în mână. „Mai degrabă a fost sinucidere. Anul trecut a murit copilul fratelui său şi a intrat într-o depresie puternică", a spus un vecin.

Orice rezultat ar avea ancheta, Raimund nu va mai putea fi adus înapoi. El a lăsat în urmă o iubită cu care are o fetiţă de 4 ani, doi fraţi şi pe părinţii care nu înţeleg de unde atâta durere în familia lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net