«S-a aruncat de la 8 sub ochii mei»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lipsa unui loc de muncă şi datoriile tot mai mari au împins-o pe o bucureşteană, de 35 de ani, să se sinucidă. Ieri, Ionela Stoiculescu s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc din cartierul Rahova. Martori din întâmplare la eveniment, Marin Bălaşa a rămas marcat de gestul femeii.

Lucra de nouă ani la o tipografie, însă, în urmă cu o lună, Ionela Stoiculescu a fost dată afară din cauza valului de restructurări. Vestea a venit ca un fulger. Avea rate la bănci, întreţinerea neplătită de ceva vreme.

Gândul că nu avea un serviciu nu-i dădea pace. Toată ziua stătea pe Internet şi căuta un loc de muncă. Până ieri, când a cedat. A vrut să-şi rezolve problemele în felul ei. S-a aruncat de la fereastra dormitorului.

„Eram în balcon şi am văzut ceva căzând. M-am uitat în jos şi am văzut-o acolo, în genunchi. Poate a avut noroc că a căzut pe bucata aceea de pământ, din spatele blocului", ne-a povestit, încă tremurând, Marin Bălaşa, vecinul de la etajul cinci. Înainte de a se arunca, femeia şi-a sunat băiatul.

L-a rugat doar să vină repede acasă. Socrul ei, care era în casă, nu a ştiut însă nimic. „Era acolo, la calculator. Stătea toată ziua în cameră. Era supărată că nu are serviciu şi nu prea mai vorbea cu noi", ne-a spus, cu ochii în lacrimi, Lucian Stoiculescu.

Acum, Ionela se zbate între viaţă şi moarte. Este în comă profundă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net