S-a ales cu dosar penal după ce a falsificat semnătura primarului

Citeste tot despre: 

O femeie în vârstă de 54 de ani din comuna vasluiană Puşcaşi este cercetată penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, după ce a semnat mai multe documente în numele primarului din comună, informează Agerpres.

Încadrată în funcţia de contabil la o societate agricolă înfiinţată pe structura vechiului C.A.P Puşcaşi, femeia deţinea la domiciliu, în mod ilegal, documente din arhiva fostei cooperative de producţie şi, profitând de starea de sănătate a unor cetăţeni din comună care intenţionau să se pensioneze, le-a promis acestora că le va rezolva problema eliberării adeverinţelor necesare dosarului de pensionare.

"Cercetările au fost demarate ca urmare a unei plângeri ce a fost depusă de reprezentanţii Primăriei comunei Puşcaşi cu privire la existenţa unei adeverinţe care atestă vechimea în muncă a unui cetăţean, ca fost membru cooperator, având falsificate atât semnătura, cât şi ştampila primarului", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Contabila a eliberat, în perioada 2004-2007, fără a avea atribuţii în acest sens, opt astfel de adeverinţe, care au fost semnate şi ştampilate în fals la rubrica "primar".

Dosarul penal a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de trimitere în judecată a femeii, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1