Rose Marie, cu "praf" la nas la prezentarea lui Pescariu - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Pescariu şi fotomodelele sale au avut mare succes la lansarea colecţiei sale de lenjerie intimă, intitulată "Fortuna Palace Divas", ce a avut loc vineri seară în buricul Capitalei.

Lansarea colecţiei lui Pescariu nu a trecut neobservată, având în vedere că make-up artistul a dorit să lanseze un mesaj împotriva consumului de droguri. Acest lucru s-a petrecut după ce stilistul a ajuns în spital după Revelion, surse din anturajul său afirmând că Pescariu s-a simţit rău din cauza consumului de etnobotanice.

Foto: Dorin Constanda

simeon stalpnicul png

"Nu am consumat în viaţa mea substanţe de acest gen (droguri - n.r.). Ştiu cine a lansat aceste zvonuri. Este vorba o vedetă care ţine la câteva zile prima pagină a ziarelor", a spus Pescariu, la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, în urma acelui scandal. "Am fost internat în spital pentru că am fost răcit", a adăugat stilistul.

Foto: Dorin Constanda

simeon stalpnicul png

Astfel, prin prisma acestor întâmplări, Pescariu a dorit să transmită un mesaj împotriva consumului de droguri şi s-a dat pe la nas, alături de frumoasa Rose Marie, cu... făină.

URMĂRIŢI LUNI, LA CLUBBING REPORT, UN INTERVIU CU ADRIAN PESCARIU CARE VORBEŞTE DESPRE SCANDALUL DE REVELION CÂND A FOST ACUZAT DE CONSUM DE DROGURI!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net